Nike Tiempo Legend 8 Elite voetbalschoenen - Wit/Groen

Bestel hier direct en snel de nieuwste, wit/groene Nike Tiempo Legend voetbalschoenen uit het Spectrum pack. Deze voetbalschoenen worden normaliter gedragen door spelers als  Virgil van Dijk, Tadic, Pique en andere sterspelers. De schoenen zijn wit met groene accenten. Uitdagingen aangaan, op het randje spelen en alles op instinct uitvoeren! De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoen kan het allemaal en laat dit ook zien aan jouw tegenstanders. Door het flitsende design van de schoen schrik jij iedereen af! De Nike Tiempo Legend 8 Elite FG combineert het legendarische balgevoel van premium kangoeroeleer met voetomsluitende Quad-Fit mesh in de voering en een doorlopende Flyknit tong die ondersteunend aanvoelt onder je voetholte. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 49.  Lees hieronder verder over de nieuwste materialen en technieken van de schoen.

  • De Nike Tiempo Legend 8 Elite FG is gemaakt van leer met een ruitvormige textuur en zorgt voor uitstekende grip en controle over de bal in zowel natte als droge omstandigheden. Een voering van mesh omsluit je voet voor een comfortabel gevoel dat merkbaar is vanaf het eerste moment dat je de schoen aantrekt.
  • Een mix van synthetisch en kangoeroeleer is in een ruitvormige textuur voorgevormd voor een nauwkeurig balgevoel. ACC technologie (All Conditions Control) zorgt ervoor dat de buitenkant van de schoen dezelfde grip en controle over de bal geeft in natte en droge omstandigheden.
  • Een voering van Quad-Fit mesh omsluit je voet voor een comfortabel gevoel dat merkbaar is vanaf het eerste moment dat je ze aantrekt. De Flyknit tong loopt langs de onderkant van voetholte voor een ondersteund gevoel.
  • De lichte, hyperstabiele zool zorgt voor stabiliteit en betrouwbare grip in alle richtingen op stevige ondergronden. NikeGrip technologie op de inlegzool zorgt ervoor dat je voet niet wegglijdt in de schoen.
  • Inlegzool van foam
  • Voor gebruik op velden met kort gras
  • Tint/Rage Green
  • Stijl: AT5293-030

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om de nieuwste Nike Tiempo's te bestellen voor kinderen en volwassenen en in verschillende kleuren!