Nike Tiempo Legend 8 Elite voetbalschoenen - Roze/Wit

Bestel hier direct en snel de nieuwste, roze/witte Nike Tiempo Legend Elite voetbalschoenen uit het future Lab pack. Deze voetbalschoenen worden normaliter gedragen door spelers als Ramos, Virgil van Dijk, Tadic, Pique en andere sterspelers. Uitdagingen aangaan, op het randje spelen en alles op instinct uitvoeren! De nieuwe Nike Tiempo voetbalschoen kan het allemaal en laat dit ook zien aan jouw tegenstanders. Door het flitsende design van de schoen schrik jij iedereen af! Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 49.  Lees hieronder verder over de nieuwste materialen en technieken van de schoen.

  • De Nike Tiempo Legend 8 Elite FG combineert het legendarische balgevoel van premium kangoeroeleer met voetomsluitende Quad-Fit mesh in de voering en een doorlopende Flyknit tong die ondersteunend aanvoelt onder je voetholte.
  • Een voering van Quad-Fit mesh omsluit je voet voor een comfortabel gevoel dat merkbaar is vanaf het eerste moment dat je ze aantrekt. De Flyknit tong loopt langs de onderkant van voetholte voor een ondersteund gevoel.
  •  Het zachte premium kangoeroeleer is niet gestikt. Dit zorgt voor een ongelofelijk balgevoel. Een voorvoet met textuur zorgt samen met All Conditions Control technologie (ACC) voor absolute controle in zowel natte als droge omstandigheden.
  • De lichte, hyperstabiele zool zorgt voor stabiliteit en betrouwbare grip in alle richtingen op stevige ondergronden. NikeGrip technologie op de inlegzool zorgt ervoor dat je voet niet wegglijdt in de schoen.
  • Inlegzool van foam
  • Beste voor gebruik op enigszins natte velden met kort gras
  • Weergegeven kleur: Laser Crimson/Wit/Zwart
  • Stijl: AT5293-606

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler!