Goedkope Nike Tiempo Legend Academy voetbalschoenen

Bestel hier de goedkope Nike Tiempo Legend voetbalschoenen uit het Future Lab pack voor volwassenen. Dit betreft de goedkope versie van de Nike Tiempo's voor volwassenen. Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en voor kinderen . Deze voetbalschoenen bevatten minder technologieën dan de duurdere Elite versie, maar zijn uiteraard super functioneel. Deze schoenen worden gedragen door spelers als Ramos, Tadic, Virgil van Dijk, Veltman en nog meer sterspelers. De Nike Tiempo Legend 8 Academy voetbalschoen (stevige ondergrond) heeft een zachte inlegzool voor directe demping en kalfsleer voor een comfortabele pasvorm en perfecte balbeheersing op velden met kort gras.

  • De Nike Tiempo Legend 8 Academy MG heeft het legendarisch balgevoel door kalfsleer en is gemaakt met een veelzijdige zool voor meerdere ondergronden voor grip op natuurlijke oppervlakken en kunstgras.
  • Het zachte kalfsleer is niet gestikt en heeft een voorgevormde ruittextuur voor balbeheersing.
  • Voor gebruik op kort gras of synthetische ondergronden
  • Weergegeven kleur: Laser Crimson/Wit/Zwart
  • Stijl: AT5292-606

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. In deze shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!