Goedkope Nike Tiempo Legend voetbalschoenen voor kinderen

Bestel hier de goedkope Nike Tiempo Legend voetbalschoenen voor kinderen. Dit betreft de goedkope versie van de Nike Tiempo's in kindermaten. Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 en 38. Deze voetbalschoenen bevatten minder technologieën dan de duurdere Elite versie, maar zijn uiteraard super functioneel. Deze schoenen worden gedragen door spelers als Ramos, Pique, Tadic, Virgil van Dijk, Veltman en nog meer sterspelers. De Nike Legend 8 Academy FG voetbalschoenen voor kinderen combineert het klassieke gevoel van kalfsleer met de duurzame pasvorm van een voering die zorgt dat het leer niet te ver uitrekt naarmate het ouder wordt. Ervaar een verbeterde pasvorm, perfect balgevoel en geweldige grip.

Pluspunten

  • De Nike Jr. Tiempo Legend 8 Club MG is gemaakt van synthetisch leer met textuur en heeft een veelzijdige zool voor meerdere ondergronden die grip biedt op zowel natuurlijk gras als kunstgras.

  • Een microstructuur van hak tot teen geeft je het balgevoel dat je nodig hebt voor creativiteit op het veld.

  • Zacht synthetisch leer wikkelt zich om je voet voor comfort en ondersteuning.

  • Voor gebruik op kort gras of synthetische ondergronden

  • Weergegeven kleur: Laser Crimson/Wit/Zwart

  • Stijl: AT5881-606

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. In deze shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!