Nike Tiempo Legend kunstgras schoenen voor kinderen

Bestel hier de goedkope Nike Tiempo Legend kunstgras schoenen voor kinderen. Deze schoenen zijn onderdeel van het nieuwe Nike Spectrum pack. De schoenen zijn wit met groene details. Deze kleur kom terug in de swoosh en de zool van de schoenen. Deze kunstgras schoenen kun je vanaf nu in verschillende kindermaten bestellen. Dit betreft de goedkope versie van de Nike Tiempo kunstgras voetbalschoenen voor kinderen. Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de kindermaten 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 en 38. Deze voetbalschoenen bevatten minder technologieën dan de duurdere Elite versie, maar zijn uiteraard super functioneel. Deze schoenen worden gedragen door spelers als Ramos, Tadic, Virgil van Dijk, Veltman en nog meer sterspelers. De Nike Tiempo Legend VII Academy kunstgras voetbalschoen voor kleuters en kids combineert licht, geweven materiaal met kalfsleer voor een zacht gevoel en duurzaam comfort op velden met kunstgras

Pluspunten

  • De Nike Jr. Tiempo Legend 8 Academy TF heeft het legendarische balgevoel van leer en is gemaakt met een buitenzool van rubber voor grip in meerdere richtingen.

  • Het zachte kalfsleer is niet gestikt en heeft een voorgevormde ruittextuur voor balbeheersing.

  • De rubberen buitenzool is ontwikkeld op basis van Nike Sport Research Lab-analyses van spelersbewegingen en is zo ontworpen dat hij grip in meerdere richtingen geeft op turf.

  • Inlegzool en foam in de hak zorgen voor demping

  • Veterlus zorgt ervoor dat de tong goed blijft zitten tijdens het spelen

  • Weergegeven kleur: Platinum Tint/Rage Green
  • Stijl: AT5736-030

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om deze gave Nike Tiempo kunstgras voetbalschoenen voor kinderen te bestellen. In deze shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Bovendien zijn de schoenen in verschillende kleuren beschikbaar. Directe levering gegarandeerd!