Nike Tiempo Legend kunstgras voetbalschoenen - Wit/Groen

Bestel hier de goedkope Nike Tiempo Legend kunstgras schoenen voor volwassenen. Dit betreft de goedkope versie van de Nike Tiempo's voor volwassenen en kinderen, speciaal voor kunstgras of andere turf ondergronden. Dit betreffen de schoenen uit het Spectrum pack. Deze schoenen zijn een combinatie van wit en groen.  Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen. Voor kinderen zijn deze voetbalschoenen beschikbaar in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 en 36. Deze voetbalschoenen bevatten minder technologieën dan de duurdere Elite versie, maar zijn uiteraard super functioneel. Deze schoenen worden gedragen door spelers als Ramos, Tadic, Virgil van Dijk, Veltman en nog meer sterspelers. 

  • De Nike Tiempo Legend 8 Academy TF heeft het legendarische balgevoel van kalfsleer en is gemaakt met een buitenzool van rubber voor grip in meerdere richtingen.

  • Het zachte kalfsleer is niet gestikt en heeft een voorgevormde ruittextuur voor balbeheersing.

  • De rubberen buitenzool is ontwikkeld op basis van Nike Sport Research Lab analyses van spelersbewegingen en geeft grip in meerdere richtingen op turf.

  • Inlegzool en foam in de hak zorgen voor demping

  • Veterlus zorgt ervoor dat de tong goed blijft zitten

  • Buitenzool met rubberen noppen bieden grip op synthetische ondergronden

  • Deze schoen met TF-noppen is geschikt voor spelen op kunstmatige oppervlaktes, zoals turf en kunstgras.

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. In deze shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!