Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen. Een dominating touch, dat is wat jij krijgt als jij Nike's kangaroelederen schoen als directe versterking binnenhaalt. Sterren als Pirlo (New York City), Totti (AS Roma), Pique (Barcelona en Spanje) en Boateng (Bayern München) gaven al hun ja-woord aan Nike Tiempo. Ze kwamen niet bedrogen uit en genoten van deze Premium Tempo voetbalschoenen. Wil je de nieuwste Tiempo Legend voetbalschoenen van Nike voor kinderen en volwassenen kopen?

Scoor ze dan exclusief in deze ONLINE SHOP of deze winkel! Hier scoor je deze schoenen al vanaf een prijs van € 45,- voor zowel natuurgras als kunstgras. Directe levering en gratis verzending. 

De Nike Tiempo Legend VI zijn ontworpen om te domineren. Het zijn de ideale voetbalschoenen voor spelverdelers die hun stempel op de wedstrijd willen drukken en het spel willen maken! Dankzij verschillende premium technieken en materialen leveren de Tiempo's een ongekend niveau van comfort. Die check je hieronder! Dit is natuurlijk ook de pagina waar jij moet wezen als jij het laatste nieuws over Nike Timpo Legend VI te weten wilt komen. Check natuurlijk ook even welke sterspelers nog meer op deze voetbalschoenen shinen. Oja, niet geheel onbelangrijk. Natuurlijk zeggen wij jou ook waar je deze comfort kicksen exclusief kunt scoren. Succes.

Technische informatie Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen

 • De Nike Tiempo Legend IV voetbalschoenen zijn de top voetbalschoenen van de Tiempo collectie van Nike. Deze voetbalschoenen zijn in verschillende versies beschikbaar. Deze zijn zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SF (Soft Ground) versie beschikbaar. Tegen een prijs van ongeveer € 199,- zijn de spelmaker-voetbalschoenen van jou. Daarnaast kan je ze in verschillende kleuren scoren. De goedkope Tiempo voetbalschoenen van Nike scoor je al vanaf € 45,- voor zowel kinderen als volwassenen. De verschillende kleuren kan je hieronder vinden.
 • De goedkopere voetbalschoenen van de Nike Tiempo, de Legacy en Genio Leather vallen in een prijsklasse van tussen de € 45 en € 90,- en zijn tevens in verschillende kleuren beschikbaar. Ook deze verschillende kleuren kan je hieronder vinden.
 • De Nike Tiempo Legend zijn nog niet lang geleden geupgrade. De Nike Tiempo Legend IV voetbalschoenen zijn daarvan het resultaat. Dit maakt deze schoenen een van de meest comfortabele kicksen op de markt. Een schoen met een klassiek uiterlijk, maar zeer innovatief in techniek.
 • De KangaLite bovenlaag maakt absoluut het verschil voor de Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen. KangaLite is een zacht kangoeroeleer dat zich binnen mum van tijd vormt naar de voeten. Ken jij het gevoel wanneer je met je blote voeten een balletje trapt? Perfect. Dit ervaar je ook, zodra het leder is gevormd naar de vorm van jouw voeten!
 • Het bovenlaag biedt echter nog meer voordelen. Zo heeft deze een gedaantewisseling ondergaan, doordat de naden op de voorvoet nu ontbreken. Deze zorgden er namelijk voor dat vuil en water niet absordeerden met als resultaat een hard leder. Dat is absoluut niet wenselijk en komt jouw controle met de bal absoluut niet ten goede. In combinatie met een interne kooiconstructie wordt dit bewerkstelligt. Het leer blijft zacht, je controle wordt verbetert en ook erg fijn, je voeten schuiven minder en blijven ongeëvenaard stabiel staan. Als spelverdeler blijf je zo sterk op je voeten staan.
 • Dieper in het ongekend zachte kangoeroelder zit ACC verwerkt. ACC staat voor “All Conditions Control” en is een technologie van Nike dat balcontrole garandeert gedurende alle weersomstandigheden. Naast dat de afwezigheid van stiksel i.c.m. een kooiconstructie dus zorgt voor een zacht blijvend leder, zorgt ACC er dus voor dat dit leder controle biedt, zelfs als het regent. Ongekend voor de Pirlo's onder ons.
 • Gruwelijk. Indien je denkt dat het bovenwerk niet nog meer voordelen te bieden hebt, heb je het goed mis. Het bovenwerk wordt namelijk versierd met een tongloze constructie. Het resultaat? Een groter schietoppervlak om jouw steekballen met nog meer gevoel de juiste kant op te sturen. 
 • Nog zo'n leuke techniek... De interne TPU-hielkap. Een hielkap die bij de Tiempo Legend VI generatie nog meer rekening houdt met de vorm van de hiel en daardoor nog meer stabiliteit biedt. Ook de binnenzool is nieuw en betreft een voorgevormde EVA-inlegzool voor schokbescherming en ondersteuning voor de voetholte. De kleine siliconen stippen zorgen ervoor dat je voet nog meer op zijn plaats blijft.
 • Een flexibele TPU-zool van de Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen is gemaakt voor extra duurzaamheid en stabiliteit. Ook de conische en langwerpige noppen onder de zoolplaat bevorderen de grip op de voetbalvelden en zorgen daarnaast ook voor een verbeterde balcontrole.  Dit komt onder andere, doordat de verdeling van de conische noppen zorgt voor een verdeling van druk op de voeten. De zoolplaat beweegt tevens met de voeten mee.
 • De Nike Tiempo Legend voetbalschoenen behoren tot een van de lichtere voetbalschoenen op de voetbalschoenenmarkt. De voetbalschoen is 8% lichter dan zijn voorganger en weegt slechts 245 gram.
 • Je hebt denk ik nu wel door dat alles in het teken staat van comfort! Het is werkelijk waar fantastisch welke innovaties Nike heeft toegevoegd aan toch wel een schoen die we minder terugzien op de velden. Wat ons betreft verdiend die de volle aandacht!

Sterspelers Nike Tiempo Legend VI

Sterspelers die op op de Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen spelen zijn onder anderen Pirlo, Ramos, Totti, Van der Wiel, Boateng en Pique.

Nike Tiempo Legend VI voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Nike Tiempo VI voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Je scoort deze schoenen al vanaf een prijs van € 45,- tot een maximale prijs van € 200,-. Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor normale grasvelden als voor kunstgrasvelden en kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Tiempo's

Koop de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP 

of deze winkel!

Historie