Voetbalschoenen Suarez

Wil je direct Puma Future Z voetbalschoenen van Luis Suarez kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze SHOP of deze winkel!  Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de Puma Z voetbalschoenen waarop Suarez vanaf januari 2021 zijn wedstrijden voor Atletico Madrid en Uruguay speelt.

Suarez speelde vanaf augustus 2018 zijn wedstrijden op de nieuwste Puma FUTURE 2.1. Netfit voetbalschoenen. Voorheen speelde de sterspeler op de Adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor zijn clubs en het nationale elftal van Uruguay. De Adidas X schoenen werden rondom de Champions League finale tussen Barcelona en Juventus in 2015 voor het eerst gelanceerd en zijn ideaal voor spelers die chaos willen creëren en een verdediging kapot willen spelen. Dit zijn dan ook de perfecte schoenen voor de voormalig speler van Ajax en Liverpool. Sinds juni 2018 speelde Suarez op de nieuwe versie van de adidas X voetbalschoenen. Suarez was samen met Thomas Müller (Bayern München en Duitsland) en Gareth Bale (Real Madrid en Wales) hét gezicht van de X voetbalschoenen van Adidas. Voor de Champions League finale van 2015 droeg Suarez altijd de Adidas F50 Adizero voetbalschoenen. De Adidas X lijn is de opvolger daarvan. Vanaf augustus 2018 is Suarez echter overgestapt naar PUMA en speelt hij zijn wedstrijden op de Future voetbalschoenen van het Duitse sportmerk. Check hieronder een afbeelding van de nieuwe voetbalschoenen waarop de Uruguayaan vanaf nu speelt. Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Puma Future Z voetbalschoenen, waarop Suarez momenteel speelt of op gaat spelen. Momenteel speelt Suarez zijn wedstrijden op de fel gele Puma Future Z voetbalschoenen uit het Game On pack. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van Suarez exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder allereerst een aantal statistieken over de Puma voetbalschoenen en nog meer andere spelers die daar op spelen. Check ook het Atletico Madrid voetbalshirt van Suarez

Puma Future Z voetbalschoenen

Voetbalschoenen Suarez
PUMA Future Z voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All Round spelers
Materiaal Synthetisch/leer
Gewicht 103 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 Neymar, Ederson, Reus, Payet, Umtiti. 

Suarez voetbalschoenen kopen

De Puma Future Z voetbalschoenen van sterspeler Luis Suarez kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. Puma biedt vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de nieuwste PUMA voetbalschoenen van ''El Pistolero'' in deze SHOP 

of deze winkel! 

Gele Puma Future Z voetbalschoenen