Voetbalschoenen Lieke Martens

Geen zin om meer informatie te lezen over de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Lieke Martens? Je kan ze direct kopen voor kinderen en volwassenen. Check ze in de officiële Nike shop of deze STORE. Deze voetbalschoenen scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. Directe levering en gratis verzending.

Dit zijn de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Lieke Martens. Op deze schoenen speelt Martens haar wedstrijden voor FC Barcelona en de Nederlandse leeuwinnen, het Nederlands vrouwenelftal.

 

Check hier de voetbalschoenen van Lieke Martens. Lieke Martens speelt haar wedstrijden op de oranje Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen tijdens haar wedstrijden bij FC Barcelona en het nationale vrouwenelftal van Nederland. De sterspeelster heeft bij Nike haar eigen voetbalschoen gekregen. Na het winnen van de 'Best FIFA Women's Player 2018' is Lieke Martens niet alleen de beste voetbalster van Europa, maar van de hele wereld. De Nederlandse speelt al haar hele carrière op de Mercurial voetbalschoenen van Nike. Toen de Nike Mercurial Superfly schoenen met sok uitkwamen droeg zij al de eerste kleuren (rood en geel). Lieke Martens is pas echt nationaal bekend geworden na het succes van het Nederlands vrouwenelftal op het Women's Euro EK 2017 in Nederland. De vrouwen wisten zich tot te finale te spelen, waar ze Denemarken troffen. Deze finale tegen Denemarken was spannend, want de vrouwen kwamen al vroeg met 0-1 achter door een gescoorde penalty van de Deense vrouwen. Maar in de tiende minuut kwamen de Leeuwinnen op gelijke hoogte. Lieke Martens zet de Nederlandse vrouwen op voorsprong met een fantastische goal en zorgt dat de rest van het team in de overwinning gaat geloven. Dit blijkt uit de ruime 4-2 overwinning op de vrouwen van Denemarken. Na de geweldige prestaties van Lieke op het EK, werd ze tot beste speelster van het toernooi uitgeroepen. Daarna ging het snel voor de Leeuwin. Ze werd uitgeroepen tot beste speelster van Europa en is nu dus ook de beste voetbalster van de wereld! Ook de transfer naar FC Barcelona was een fantastische stap in haar carrière. Momenteel speelt Martens op haar eigen Nike Mercurial Superfly V 'signature boots'. Dit zijn donkerblauw met oranje schoenen, met op de achterkant het logo van het Nederlands elftal en op de zijkant haar voornaam, Lieke, in het wit. Deze voetbalschoen is uniek gemaakt voor de wereldster. Sinds februari 2018 speelt Like Martens op de nieuwe oranje Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Check bovendien meer details en het laatste nieuws over de Nike Mercurial Superfly V lijn! 

Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen

Voetbalschoenen Lieke Martens
Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Snelle spelers 
Materiaal Synthetisch/Flyknit
Gewicht 187 gram

Positie

Aanvaller
   

Lieke Martens voetbalschoenen kopen

Check hierboven en hieronder de foto's over de nieuwste voetbalschoenen van de Leeuwin. De voetbalschoenen van Lieke Martens kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops! Het is echter wel zo dat de de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen alleen voor volwassenen beschikbaar zijn. Dit betreft de schoenen met een enkelsok. Zonder enkelsok of dynamic fit collar kan je de voetbalschoenen van Lieke Martens zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen. De prijs van het topmodel is ongeveer € 275 tot € 300,-, maar goedkopere Lieke Martens schoenen scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Lieke Martens voetbalschoenen in deze STORE of

de officiële SHOP VAN NIKE!