Voetbalschoenen Morata

Wil je direct de adidas X voetbalschoenen van Alvaro Morata kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze winkel of deze shop! Directe levering en gratis verzending! Vanaf € 64.95

Dit betreffen de adidas X19+ voetbalschoenen waarop Morata momenteel zijn wedstrijden voor Atletico Madrid en Spanje speelt!

Vind je favoriete Alvaro Morata (23-10-1992) adidas voetbalschoenen hier. Check hier ook al het nieuws over de voetbalschoenen waarop Morata zijn trainingen, warming-up en wedstrijden op afwerkt. Op moment van schrijven werkt Morato zijn wedstrijden af voor Chelsea. Ook maakt hij onderdeel uit van de Spaanse nationale selectie. Deze voetbalschoenen zijn gelanceerd op spelers chaos op het veld te laten creëren. Om deze reden zijn de nieuwste items uitgerust met een aantal speciale technieken om de spelers in hun spel te faciliteren. De adidas X voetbalschoenen hebben dit jaar weer een unieke upper. Dit super dunne materiaal wordt Speedsmash genoemd. Kenmerkend hieraan is dat het zich goed vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens super licht is. Hierop kan je hoge snelheden bepalen. De schoenen hebben ook een geheel vernieuwde enkelsok. Dit wordt de ''Claw collar'' genoemd en biedt je de optimale ondersteuning. Daarnaast bevatten de schoenen aan de achterkant een speciale hielkap, welke zorgt voor het lockdown effect bewerkstellig. Ook bevatten de schoenen een speciale 3D structuur waarin de Non Stop Grip technologie van Adidas verwerkt is. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden optimaal is. Verder bevatten de schoenen een super lichte SPRINTFRAME onderzool, waardoor spelers zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Ook de noppenconfiguratie van de schoenen staat hier geheel in het teken van. Momenteel speelt Morata op de blauwe adidas X voetbalschoenen uit het Mutator pack. 

Meer informatie over de adidas X 18+ voetbalschoenen, check je hieronder.  Bekijk hieronder ook de informatie waar je de kicksen van Alvaro Morata exclusief kunt kopen en check ook het laatste nieuws over de adidas X 18+ lijn waarop de speler uit Spanje zijn laatste trainingen of toekomstige wedstrijden in afwerkt. 

Voetbalschoenen Morata
adidas  19 voetbalschoenen
Merk adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Robben
Bale
Salah

Morata voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de adidas X 18+ voetbalschoenen van Adidas, die Morata momenteel draagt. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De Primeknit editie van de Adidas X 19+ lijn heeft een prijs van € 329,95, maar andere Adidas X18 voetbalschoenen koop je voor € 64,95. De voetbalschoenen uit de Adidas Nemeziz lijn zowel zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgrasvelden. Bovendien heeft het Duitse sportmerk een zaalvoetbalschoen gelanceerd. Wil je items uit deze speciale silo van het merk kopen? Dan betaal je geen verzendkosten en heb je deze morgen in huis! 

Koop de nieuwste Morata schoenen in DEZE SHOP

of in deze unieke Adidas X STORE