Voetbalschoenen Mo Salah

Wil je zonder het lezen van deze blogs al de nieuwste adidas X voetbalschoenen van Mo Salah bestellen? Check ze exclusief in de adidas shop of in deze winkel. Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas X18+ voetbalschoenen waar Mo Salah zijn wedstrijden voor Liverpool en het nationale team van Egypte op speelt.

Mo Salah speelt op de adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor het Engelse Liverpool en het nationaal elftal van Egypte. In 2015, vlak voor de finale van de Champions League werd de nieuwe X voetbalschoenen lijn van adidas gelanceerd. De eerste speler die zich waagde aan deze schoen was niemand minder dan Luis Suarez. Ondertussen zijn er vele topspelers gevallen voor de charmes van de adidas x voetbalschoenen. Onder anderen Salah, Bale, Suarez en Müller spelen hun wedstrijden op deze gave schoen. Salah speelt al vele jaren bij grote clubs in Europa. Na periodes bij Chelsea, Fiorentina en AS Roma beleefde Salah zijn grote doorbraak in het seizoen 2017-2018. Hij behaalde dat seizoen met Liverpool de finale van de Champions League. Ook schoot hij hoogst persoonlijk Egypte naar het WK in Rusland en werd hij de eerste speler die 32 doelpunten maakte in één seizoen in de Engelse Premier League. Deze successen werden allemaal behaald op de adidas X voetbalschoen. Sinds september 2018 speelt Mo Salah op beige adidas X voetbalschoenen uit het Spectral mode pack. Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas X voetbalschoenen, waarop Salah momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van Salah exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder een aantal statistieken over de adidas X voetbalschoenen.

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Suarez
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Gareth Bale
Thomas Müller
Benzema 
Suarez
Gabriel Jesus
Robben
Dybala


Mo Salah voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Salah kan je exlcusief bestellen voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan in de onderstaande webshops. De adidas X voetbalschoenen zijn bovendien beschikbaar voor zowel gewone grasvelden als kunstgrasvelden. het topmodel van deze schoen kost ongeveer € 300,-. Echter zijn goedkopere versies van de schoen al te koop vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering gegarandeerd! Check hieronder ook nog de laatste blogs over de X lijn van adidas, waarop de Egyptenaar momenteel speelt of in de toekomst nog gaat spelen.

Koop de nieuwste Mo Salah voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL 

of de officiële webshop van adidas