Voetbalschoenen Lemar

Wil je direct de adidas X voetbalschoenen van Thomas Lemar kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in de de officiële webshop van adidas of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL Directe levering en gratis verzending! Vanaf € 64.95

Dit betreffen de adidas X schoenen waarop Lemar momenteel zijn wedstrijden voor Atletico Madrid en Frankrijk speelt!

Thomas Lemar hoort net als Mbappe, Pogba, Coman, Kurzawa en nog veel meer bij de gouden lichting van het Franse nationale elftal. Lemar is op 12 november 1995 geboren in Guadeloupe, maar heeft de Franse nationaliteit gekozen. Na in zijn geboorteland te hebben gespeeld voor Solidarité maakte hij de overstap naar het Franse SM Caen U19. Lemar maakte na 3 seizoenen te spelen voor SM Caen de overstap naar Monaco. Sinds de zomer van 2018 speelt Lemar voor Atletico Madrid.  Lemar is een fantastische voetballer met een grote toekomst voor zich! Lemar speelde altijd op de adidas Nemeziz voetbalschoenen, maar is inmiddels overgestapt op de adidas X voetbalschoenen. Momenteel speelt de sterspeler zijn wedstrijden op de blauwe adidas X19 voetbalschoenen uit het Mutator pack! 

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Lemar
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Gareth Bale
Thomas Müller
Benzema 
Suarez
Gabriel Jesus
Robben
Dybala
Salah
Matthijs de Ligt

Lemar voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Lemar kan je exclusief bestellen voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan in de onderstaande webshops. De adidas X voetbalschoenen zijn bovendien beschikbaar voor zowel gewone grasvelden als kunstgrasvelden. het topmodel van deze schoen kost ongeveer € 300,-. Echter zijn goedkopere versies van de schoen al te koop vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering gegarandeerd! Check hieronder ook nog de laatste blogs over de X lijn van adidas, waarop de sterspeler momenteel speelt of in de toekomst nog gaat spelen.

Koop de nieuwste adidas X Lemar voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL