Voetbalschoenen Lemar

Wil je direct de adidas Nemeziz voetbalschoenen van Thomas Lemar kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in officiële winkel of in deze shop! Directe levering en gratis verzending! Vanaf € 64.95

Dit betreffen de adidas Nemeziz schoenen uit de adidas Energy Mode pack waarop Lemar momenteel zijn wedstrijden voor Atletico Madrid en Frankrijk speelt!

Thomas Lemar hoort net als Mbappe, Pogba, Coman, Kurzawa en nog veel meer bij de gouden lichting van het Franse nationale elftal. Lemar is op 12 november 1995 geboren in Guadeloupe, maar heeft de Franse nationaliteit gekozen. Na in zijn geboorteland te hebben gespeeld voor Solidarité maakte hij de overstap naar het Franse SM Caen U19. Lemar maakte na 3 seizoenen te spelen voor SM Caen de overstap naar Monaco. Sinds de zomer van 2018 speelt Lemar voor Atletico Madrid.  Lemar is een fantastische voetballer met een grote toekomst voor zich! Deze voetbalschoenen zijn gelanceerd voor spelers die chaos op het veld creëren. Om deze reden zijn de nieuwste items uitgerust met een aantal speciale technieken om de spelers in hun spel te faciliteren. Het Agilityknit materiaal zorgt ervoor dat de schoenen strak om de voeten zitten, zodat het balgevoel perfect is. Verder zijn ze uitgerust met een zogenaamde tech fit collar, welke zorgt voor stabiliteit van de voeten, zonder dat de sterspelers bewegingsvrijheid verliezen. Ook hebben de schoenen een speciale 3D structuur waarin de Non Stop Grip technologie van Adidas verwerkt is. Meer informatie over de adidas Nemeziz voetbalschoenen, check je hieronder.  Bekijk hieronder ook de informatie waar je de kicksen van Thomas Lemar exclusief kunt kopen en check ook het laatste nieuws over de adidas Nemeziz lijn waarop de speler uit Frankrijk schittert!

Voetbalschoenen Lemar
adidas nemeziz voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 213 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Messi

Morata

Firmino


Lemar voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Nemeziz voetbalschoenen van Adidas, die Lemar momenteel draagt. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De Primeknit editie van de Adidas Nemeziz lijn heeft een prijs van € 329,95, maar andere Adidas Nemeziz voetbalschoenen koop je voor € 64,95. De voetbalschoenen uit de Adidas Nemeziz lijn zowel zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgrasvelden. Bovendien heeft het Duitse sportmerk een zaalvoetbalschoen gelanceerd. Wil je items uit deze speciale silo van het merk kopen? Dan betaal je geen verzendkosten en heb je deze morgen in huis! 

Koop de nieuwste voetbalschoenen gedragen door Lemar in deze officiële winkel 

of in deze shop!