Voetbalschoenen Dirk Kuyt

Wil je direct de nieuwe adidas ACEvoetbalschoenen van Dirk Kuyt kopen? Check ze voor kinderen en volwassenen direct in DEZE OFFICIËLE SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de adidas ACE voetbalschoenen waarop Kuyt momenteel bij Feyenoord speelt. 

Dirk Kuyt speelt zijn wedstrijden bij Feyenoord op de Adidas Ace PURE CONTROL voetbalschoenen.  De revolutionaire voetbalschoenen van adidas werden eind mei 2015 op de markt gebracht en wordt door velen gezien als de opvolger van de adidas Predator Instinct. De Ace17.1 PURECONTROL voetbalschoenen van adidas zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelverdelers die graag de beslissende eindpass geven en geven je een ongekende balcontrole. Aan de Ace 17.1is een revolutionaire honingraat structuur toegevoegd, die bekend staat als CTRL/WEB 3D-schietoppervlak. Ook sterspelers als De Gea en Firmino schitteren wekelijks op deze kicksen. Hieronder vind je meer informatie over de kenmerken van de voetbalschoenen van Kuyt. Daarnaast geven we hieronder exclusief de informatie waar je de voetbalschoenen van de speler van Feyenoord kunt kopen!

Adidas Ace16.1 voetbalschoenen

Voetbalschoenen Kuyt
Adidas Ace16.1 voetbalschoenen
Merk Adidas
Perfect voor Middenvelders
Materiaal Synthetisch leer
Gewicht  

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

De Gea,

Firminio

Voetbalschoenen Dirk Kuyt kopen

De voetbalschoenen van Kuyt kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de onderstaande shops. De nieuwste Ace16.2 voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van € 200, maar scoor je in goedkopere versies al vanaf € 70,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Bovendien zijn er speciale zaalvoetbalschoenen gelanceerd. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Pirlo voetbalschoenen in de Adidas Ace16.1 shop of deze

voetbalschoenenshop