Voetbalschoenen Giroud

Wil je alles weten over de nieuwste Puma ONE 1 voetbalschoenen van Giroud? Check hier alle informatie. Geen zin om de informatie te lezen en wil je ze direct online kopen voor kinderen of volwassenen. Check deze winkel of deze SHOP! Vanaf € 50,- en directe levering!

Dit zijn de nieuwste voetbalschoenen waarop Giroud bij Chelsea en Frankrijk speelt vanaf oktober 2018.

Check ook het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Oliver Giroud. Giroud komt in het seizoen 2018-2019 uit voor Chelsea, na in het verleden actief te zijn geweest voor Arsenal en Montpellier. Giroud begon zijn profcarrière bij Grenoble Foot 38. Vanaf 2010 speelde de Franse spits voor Montpellier. Na zijn uitstekende prestaties in het seizoen 2011-2012 (het seizoen waarin hij topscorer werd van Frankrijk) dwong hij een transfer naar Arsenal af. In het jaar 2016 verloor hij met zijn land Frankrijk de finale van Euro2016. Hierin was Portugal te sterk. De Franse sterspeler en international werkt zijn Premier League en Champions League wedstrijden in dit seizoen af op de Puma ONE voetbalschoenen. Tegenwoordig speelt Giroud op blauwe Puma One voetbalschoenen uit het STUN PACK! Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Kun Aguero en Lukaku. Het credo van de nieuwste Puma One kicksen is FAST, FIT, FEEL! Check hier natuurlijk ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen!

Puma evoPOWER voetbalschoenen

Voetbalschoenen Giroud
Puma ONE 
Merk Puma
Perfect voor Spelverdelers en afmakers
Materiaal AdaptLite
Gewicht 211 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Balotelli
Toure
Cech
Buffon

Giroud voetbalschoenen kopen

De Puma ONE 1 voetbalschoenen van sterspeler Olivier Giroud kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de Giroud schoenen is € 240,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Koop de Puma voetbalschoenen van Giroud in deze winkel

of deze SHOP!