Voetbalschoenen Matthijs de Ligt

Wil je zonder het lezen van deze blogs al de nieuwste adidas X18.1 voetbalschoenen van Matthijs de Ligt bestellen? Check ze exclusief in de officiële webshop van adidas of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas X18+ voetbalschoenen waarop De Ligt zijn wedstrijden voor Ajax en het Nederlands Elftal speelt!

Verdediger Matthijs de Ligt speelt zijn wedstrijden voor Ajax en Oranje op de Adidas X18.1 voetbalschoenen. Dit is de versie van de schoenen met veters. In 2015, vlak voor de finale van de Champions League werd de nieuwe X voetbalschoenen lijn van adidas gelanceerd. De eerste speler die zich waagde aan deze schoen was niemand minder dan Luis Suarez. Ondertussen zijn er vele topspelers gevallen voor de charmes van de adidas x voetbalschoenen. Onder anderen Salah, Bale, Suarez en Müller spelen hun wedstrijden op deze gave schoen. 

De adidas X voetbalschoenen hebben dit jaar weer een unieke upper. Dit super dunne materiaal wordt Speedsmash genoemd. Kenmerkend hieraan is dat het zich goed vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens super licht is. Hierop kan je hoge snelheden bepalen. De schoenen hebben ook een geheel vernieuwde enkelsok. Dit wordt de ''Claw collar'' genoemd en biedt je de optimale ondersteuning. Daarnaast bevatten de schoenen aan de achterkant een speciale hielkap, welke zorgt voor het lockdown effect bewerkstellig. Ook bevatten de schoenen een speciale 3D structuur waarin de Non Stop Grip technologie van Adidas verwerkt is. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden optimaal is. Verder bevatten de schoenen een super lichte SPRINTFRAME onderzool, waardoor spelers zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Ook de noppenconfiguratie van de schoenen staat hier geheel in het teken van.

Sinds januari 2019 speelt de Ligt op de fel rode adidas X voetbalschoenen uit het Exhibit packCheck in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas X voetbalschoenen, waarop De Ligt momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder een aantal statistieken over de adidas X voetbalschoenen.

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen de Ligt
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Gareth Bale
Thomas Müller
Benzema 
Suarez
Gabriel Jesus
Robben
Dybala
Salah

Matthijs de Ligt voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Matthijs de Ligt kan je exclusief bestellen voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan in de onderstaande webshops. De adidas X voetbalschoenen zijn bovendien beschikbaar voor zowel gewone grasvelden als kunstgrasvelden. het topmodel van deze schoen kost ongeveer € 300,-. Echter zijn goedkopere versies van de schoen al te koop vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering gegarandeerd! Check hieronder ook nog de laatste blogs over de X lijn van adidas, waarop de international momenteel speelt of in de toekomst nog gaat spelen.

Koop de nieuwste adidas X De Ligt voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL