Voetbalschoenen De Gea

Wil je direct de adidas COPA 19 voetbalschoenen van David De Gea kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in officiële winkel of in deze shop! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas COPA 19+ voetbalschoenen  waarop De Gea momenteel zijn wedstrijden voor Manchester United en Spanje speelt!

Check hier alles over de voetbalschoenen waarop David De Gea momenteel zijn wedstrijden bij Manchester United en het nationale elftal van Spanje keept. De Gea speelde altijd op de adidas X voetbalschoenen. Sinds eind 2018 is de Spaanse keeper echter overgestapt op de COPA 19 lijn van adidas. Van deze lijn is De Gea één van de gezichten. Ook spelers als Dybala, Alba en Rabiot spelen op deze voetbalschoenen van adidas. Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas COPA 19 voetbalschoenen, waarop De Gea momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van Dybala exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder allereerst een aantal statistieken over de Adidas  COPA 19 voetbalschoenen en nog meer andere spelers die daar op spelen. 

De Gea speelt momenteel op de zwart/rode adidas COPA20 voetbalschoenen, welke op de foto hieronder te zien zijn. Bekijk hieronder ook de informatie waar je de kicksen van De Gea exclusief kunt kopen en check ook het laatste nieuws over de Adidas X lijn waarop de keeper uit Spanje zijn laatste trainingen of toekomstige wedstrijden in afwerkt. Check ook het Manchester United keepersshirt van de Gea! 

adidas COPA voetbalschoenen

Voetbalschoenen De Gea
adidas COPA 19 voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Controlerende spelers 
Materiaal Fusionskin
Gewicht 217 gram

Positie

Middenveld

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Dybala

Rabiot

Alba

Dybala voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van De Gea kan je exclusief zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De adidas COPA 19 schoenen zijn bovendien beschikbaar voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Het topmodel van deze schoen heeft ongeveer een prijs van € 250,- maar de goedkoopste Adidas voetbalschoenen van de keeper scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering en gratis verzending!  Check hieronder ook de laatste blogs over de COPA lijn van Adidas, waarop de Argentijn momenteel speelt of in de toekomst gaat spelen. 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!