Voetbalschoenen Sneijder

Wil je direct de nieuwste Hypervenom Phantom III voetbalschoenen van Sneijder kopen en niet eerst alle informatie over de kicksen van hem lezen? De nieuwste Wesley Sneijder voetbalschoenen van Nike scoor je direct in deze online WINKEL  of in deze SHOP!  Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de schoenen waarop Sneijder vanaf juni 2018 schittert bij zijn club en het Nederlands Elftal. 

Wesley Sneijder (09-06-1984) is sterspeler van Al Gharafa en Nederland. Sneijder werkt zijn trainingen, warming-up en wedstrijden in het seizoen 2018-2019 af op de derde generatie Nike Hypervenom III voetbalschoenen in het fel groen/wit. Deze voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor de wendbare voetballer die ook dodelijk voor het doel wilt zijn. Sterspeler Sneijder kan het maximale uit zijn kwaliteiten halen door de aanwezigheid van de nieuwste technieken en materialen. Zo zijn de schoenen uitgerust met flywire kabel en speciale pods in de tactische zones van de voetbalschoenen. De harde pods zijn aangebracht op de delen van de voetbalschoen waarmee geschoten wordt. Hierdoor kan je nog doelgerichter schieten. De zachte pods zijn aangebracht op de plaatsen waarmee je de bal aanneemt. Dit zorgt voor demping. Verder bevatten de schoenen een speciale enkelsok en een pebax zool! Voor deze schoenen speelde Sneijder op de Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoen. Met deze Nike Phantom 3 voetbalschoenen kan de Nederlander nog meer uitblinken op het voetbalveld. Momenteel werkt Sneijder zijn wedstrijden af voor AL Ghafara na eerder uitgekomen te zijn voor clubs als  Galatasaray, Real Madrid, Inter Milan en Ajax. Bij het Nederlands Elftal was de aanvallende middenvelder een van de spelers waar het om draait. Met meer dan 126 interlands en meer dan 30 doelpunten voor Holland was hij altijd uiterst belangrijk. Check hieronder het laatste nieuws over de Wesley Sneijder voetbalschoenen, waar ook Cavani, Lewandowski en Aubameyang op schitterren. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Hypervenom Phantom III voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn enkel voor volwassenen beschikbaar op alle ondergronden! Ook is er een goedkopere variant verkrijgbaar die door het leven gaat als de Hypervenom Phatal III.

Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen

Voetbalschoenen Sneijder
Nike Hypervenom Phantom III
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers 
Materiaal Synthetisch/Flyknit
Gewicht 210 gram

Positie

Aanvallende middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Cavani
Aubemayang
Vardy
Lewandowski

Voetbalschoenen Sneijder kopen

De voetbalschoenen van Sneijder kan je enkel kopen in volwassen maten! De Nike Hypervenom  Phantom III voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-. Goedkopere versies van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,- Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Wesley Sneijder voetbalschoenen in DE VOETBALSCHOENENSHOP of

in deze unieke HYPERVENOM NIKE SHOP