Voetbalschoenen Sergio Ramos

Wil je de nieuwste adidas COPA Sense voetbalschoenen van Sergio Ramos direct kopen voor kinderen en volwassenen? Check ze exclusief in deze winkel of deze adidas SHOP of deze winkel! 

Op deze adidas COPA Sense voetbalschoenen speelt Sergio Ramos vanaf nu zijn wedstrijden voor Real Madrid en het nationale elftal van Spanje. 

Zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen

Tot 2020 speelde Sergio Ramos wedstrijden bij Real Madrid en het nationale elftal van Spanje op de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen voetbalschoenen, maar sinds begin 2021 heeft de verdediger de overstap gemaakt naar adidas en draagt hij de adidas COPA Sense voetbalschoenen. Vanaf februari 2021 draagt de Spanjaard namelijk de zwart/gouden adidas COPA Sense voetbalschoenen. De adidas COPA Sense voetbalchoenen zijn uitgerust met de zogenaamde Fusionskin,  welke de vorm aanneemt van de voeten van de spelers.  Andere spelers die op de adidas COPA Sense voetbalschoenen spelen zijnHöjberg, Rodriguez, Lamela, Joao Felix, Insigne, Jurrien Timber, Hummels, Rosario.  Hieronder vind je meer informatie over de kenmerken van de voetbalschoenen van Ramos, welke perfect zijn voor wendbare, controlerende en snelle spelers, die zich snel los willen maken van hun tegenstander. Daarnaast geven we hieronder exclusief de informatie waar je de voetbalschoenen van de speler van Real Madrid en Spanje kunt kopen! Check ook het Real Madrid voetbalshirt van Ramos. 

adidas COPA Sense voetbalschoenen 

Voetbalschoenen Dybala
adidas COPA Sense voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Controlerende spelers 
Materiaal Fusionskin
Gewicht 217 gram

Positie

Middenveld

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Dybala, Höjberg, Rodriguez, Lamela, Joao Felix, Insigne, Jurrien Timber, Hummels, Rosario

Sergio Ramos voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Dybala kan je exclusief zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De adidas COPA Sense schoenen zijn bovendien beschikbaar voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Het topmodel van deze schoen heeft ongeveer een prijs van € 250,- maar de goedkoopste Adidas voetbalschoenen van Ramos scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering en gratis verzending!  Check hieronder ook de laatste blogs over de COPA lijn van Adidas, waarop de Argentijn momenteel speelt of in de toekomst gaat spelen. 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel 

of de adidas SHOP 

of deze webshop! 

Zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen