Voetbalschoenen Sergio Ramos

Wil je de nieuwste Nike Tiempo Legend ''Just Do It'' voetbalschoenen van Sergio Ramos direct kopen voor kinderen en volwassenen? Check ze exclusief in deze online winkel of deze SHOP! Directe levering en gratis verzending! Op deze schoenen speelt Sergio Ramos vanaf nu zijn wedstrijden voor Real Madrid en het nationale elftal van Spanje vanaf juni 2018.

Sergio Ramos speelt zijn wedstrijden bij Real Madrid en het nationale elftal van Spanje op de Nike Tiempo Legend VII ''Just Do It'' voetbalschoenen voetbalschoenen. Momenteel speelt Ramos zijn wedstrijden op wit blauwe voetbalschoenen die speciaal voor het WK zijn gemaakt. De Nike Tiempo Legend Legend VII ''Just Do It'' schoenen zijn uitgerust met kangoeroeleer, welke de vorm aanneemt van de voeten van de spelers. Andere spelers die op de Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen spelen zijn Thiago Silva, Pique, Boateng.  Hieronder vind je meer informatie over de kenmerken van de voetbalschoenen van Ramos, welke perfect zijn voor wendbare, controlerende en snelle spelers, die zich snel los willen maken van hun tegenstander. Daarnaast geven we hieronder exclusief de informatie waar je de voetbalschoenen van de speler van Real Madrid en Spanje kunt kopen!

Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen

Voetbalschoenen Bazoer
Nike Tiempo voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Verdedigende spelers
Materiaal Kangoeroeleer
Gewicht 205 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 

Thiago Silva

Pique

Boateng

Voetbalschoenen Sergio Ramos kopen

De voetbalschoenen van Sergio Ramos kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de onderstaande shops. De nieuwste Nike Tiempo Legend VII ''Corazon y Sangre'' voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van € 300,- maar scoor je in goedkopere versies al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Bovendien zijn er speciale zaalvoetbalschoenen gelanceerd. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Sergio Ramos voetbalschoenen in de Tiempo Legend VII shop of deze VOETBALSCHOENENSHOP