Voetbalschoenen Rooney

Geen zin om meer informatie te lezen over de voetbalschoenen van Rooney? Wil je deze kopen? Check de nieuwste Nike Hypervenom Just Do It voetbalschoenen van Wayne Rooney in deze winkel of deze SHOP! Vanaf € 55,-, directe levering en gratis verzending!

De voetbalschoenen waar Rooney momenteel op speelt bij Everton en Engeland zijn de Hypervenom's uit het Just Do It pack van Nike Op deze voetbalschoenen speelt de Engelse ster sinds juni 2018

Check hier de nieuwste Rooney voetbalschoenen. Wayne Rooney (24-10-1985) komt momenteel uit voor Everton na in het verleden voor Manchester United gespeeld te hebben. Deze functie kent hij ook bij het nationale team van Engeland, waar hij tevens topscorer aller tijden is. De sterspeler van Everton en het nationale elftal van Engeland speelt momenteel op de Nike Hypervenom Just Do It voetbalschoenen. De Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kan gezien worden als de opvolger van de Hypervenom I en II voetbalschoen. Naast Rooney schitteren ook sterspelers als Kane (Tottenham Hotspur en Engeland), Higuain (Juventus en Argentinië) en Lewandowski (Bayern München en Polen) op de Nike Hypervenom zonder sok. Rooney haalt het optimale uit zijn kwaliteiten door de aanwezigheid van de NikeSkin technologie, All Conditions Control, een speciale noppenstructuur, het Split Toe systeem en een PEBAX zoolplaat op de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen. Op de foto hieronder zie je de Hypervenoms waar Rooney momenteel op speelt. Bovendien vind je hier meer informatie over de nieuwste en uitgelekte Hypervenom of Rooney voetbalschoenen en geven we de informatie waar je de nieuwste kicksen van Rooney kan kopen.

 

Nike Hypervenom Rooney voetbalschoenen

Voetbalschoenen Rooney
Nike Hypervenom Phantom III 
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 198 gram.

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Kane
Lewandowski

Rooney voetbalschoenen kopen

De nieuwste Hypervenom Phantom III voetbalschoenen kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment zijn rond de € 200,-,. Echter zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. De schoenen van de Engelse sterspeler zijn zowel beschikbaar voor grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check deze shops waar je de schoenen exclusief kunt kopen. Directe levering en gratis verzending!

Koop Rooney voetbalschoenen in DE ONLEINE VOETBALSHOP

of in deze unieke HYPERVENOM NIKE SHOP