Ronaldo voetbalschoenen voor kinderen

Vind hier alle informatie over de voetbalschoenen van Ronaldo voor kinderen. Deze schoenen zijn beschikbaar in maat 36, 36.5, 37.5, 38 en 38.5. Geen zin om meer informatie te lezen over de Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen van Ronaldo voor kinderen te lezen? Check ze direct in deze online SHOP of deze online winkel.  Deze voetbalschoenen voor kinderen scoor je al vanaf een prijs van € 60,- en zijn beschikbaar in de maten 36, 36,5, 37,5, 38 en 38,5. Directe levering en gratis verzending.

Dit zijn de Nike Mercurial Superfly CR7 CHAPTER 4 voetbalschoenen van Ronaldo. Op deze schoenen speelt Ronaldo zijn wedstrijden voor Real Madrid en Portugal vanaf juni 2018. 

Check de Nike kids voetbalschoenen van Ronaldo. Cristiano Ronaldo speelt zijn wedstrijden op de Nike Mercurial Superfly Born Leader CR7 voetbalschoenen tijdens zijn wedstrijden bij Real Madrid en het nationale elftal. De sterspeler heeft bij Nike een eigen lijn gekregen. De Portugees speelt eigenlijk al zijn gehele carriere op de Mercurial voetbalschoenen van Nike. Bij zijn debuut voor Sporting Lissabon in 2002 droeg Ronaldo al de Nike Mercurial Vapor schoenen. Ook tijdens de oefenwedstrijd tussen Lissabon en Manchester United, welke Ronaldo uiteindelijk een transfer opleverde naar de Engelse topclub, droeg Ronaldo de Nike Mercurial Chrome voetbalschoenen. In zijn eerste seizoenen bij Manchester United droeg Ronaldo ook deze voetbalschoenen.

Vanaf 2010 kreeg Ronaldo zijn eigen lijn bij Nike. In dit jaar lanceerde het merk de zogenaamde Cristiano Ronaldo signature voetbalschoenen, welke het begin waren van het succes van de huidige CR7 lijn. Momenteel speelt Ronaldo op de  Nike Mercurial Born Leader Superfly CR7 voetbalschoenen uit de ''Lock in, let loose'' pack van Nike. Deze kicksen zijn perfect voor snelle voetballers en die doelgericht zijn! Een kenmerk van deze lijn is de enkelsok aan de bovenkant van de voetbalschoenen. Check hieronder het laatste nieuws over de CR7 voetbalschoenen en bovendien over de voetbalschoenen waarop Ronaldo in de toekomst gaat spelen. Wil je de nieuwste Ronaldo voetbalschoenen voor kinderen kopen? Check dan de shops waar deze exclusief beschikbaar zijn! Check bovendien meer details over de speciale Nike Mercurial Superfly CR7 lijn! 

Check hieronder de foto en de blogs over de nieuwste voetbalschoenen van de Portugees. 

Nike Mercurial Superfly CR7 kids voetbalschoenen

Voetbalschoenen Ronaldo
Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Snelle spelers 
Materiaal Synthetisch/Flyknit
Gewicht 187 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Ronaldo

CR7 voetbalschoenen voor kinderen kopen

De voetbalschoenen van Ronaldo kan je voor kinderen kopen in de onderstaande shops! De Nike Jr. Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn beschikbaar in de maten 36, 36,5, 37,5, 38 en 38,5. Dit betreft de schoenen met een enkelsok. Zonder enkelsok of dynamic fit collar kan je de voetbalschoenen van Ronaldo ook in kindermaten 32, 33, 34, 35 en 35,5 kopen. De prijs van het topmodel is ongeveer € 150,- maar goedkopere Ronaldo kids schoenen scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Deze Nike voetbalschoenen voor kinderen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Ronaldo voetbalschoenen in DE VOETBALSCHOENENSHOP of

de officiële SHOP VAN NIKE!