Voetbalschoenen Robben

Wil je direct de adidas X voetbalschoenen van Arjen Robben kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze officiële online SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas X 18 voetbalschoenen waarop Arjen Robben momenteel zijn wedstrijden voor Bayern München speelt

Arjen Robben speelt sinds juni 2015 op de Adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor Bayern München en het Nederlands Elftal. Voor deze periode droeg de buitenspeler van die Rekordmeister de Adidas F50 Adizero schoenen. de Adidas X schoenen zijn speciaal voor spelers die chaos willen creeëren op het veld en zijn daarom uitgerust met verschillende technieken en materialen.

Het techfit compressie bovenwerk materiaal van de adidas X 18 voetbalschoenen zorgt ervoor dat de schoenen strak om de voeten vallen. Dit systeem wordt door adidas het PURECUT systeem genoemd en zorgt voor een betrouwbare pasvorm en perfecte snelheid. Ook bevatten de schoenen een speciale 3D structuur waarin de Non Stop Grip technologie van Adidas verwerkt is. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden optimaal is. Verder bevatten de schoenen een super lichte SPRINTFRAME onderzool, waardoor spelers zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Ook de noppenconfiguratie van de schoenen staat hier geheel in het teken van. 

Meer informatie over de Adidas X voetbalschoenen, check je hieronder! Andere sterren die hierop spelen zijn Bale, Suarez, Ziyech, James, Diego Costa, Jordi Alba en Mata. Check hieronder een foto van de schoenen waarop Robben momenteel zijn wedstrijden speelt. Op deze zwarte/rode adidas X voetbalschoenen uit het Initiator pack schittert Robben sinds september 2018. Bekijk ook het laatste nieuws over de Adidas X lijn of de kicksen van Robben. Hieronder vind je bovendien meer info over waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen en wat statistieken over de Adidas schoenen. 

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Arjen Robben
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Gareth Bale
Thomas Müller
Benzema 
Di Maria
Mata 
Dybala
Gabriël Jesus
Dolberg

Voetbalschoenen Robben kopen

De voetbalschoenen van Robben kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het topmodel van de Adidas X lijn is ongeveer € 219,95, maar de goedkopere versie van de schoenen scoor je al vanaf € 60,-. Directe levering en gratis verzending! Check hieronder het laatste nieuws over de schoenen waar Robben op speelt of de nieuwste items uit de Adidas X lijn. 

Koop de nieuwste Arjen Robben schoenen in de ONLINE VOETBALSCHOENENSHOP

of in DEZE UNIEKE ADIDAS X STORE!