Voetbalschoenen Marco Reus

Direct enthousiast over de nieuwste PUMA Future 2.1. Netfit voetbalschoenen van Marco Reus? Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in deze winkel of deze SHOP! Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Reus vanaf oktober 2018 speelt voor Borussia Dortmund en Die Mannschaft. 

Check hier het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Marco Reus. De Duitse sterspeler en international die uitkomt voor Borussia Dortmund werkt zijn Bundesliga en Europese wedstrijden af op PUMA Future 2.1. Netfit voetbalschoenen. Marco Reus (31-05-1989) begon zijn voetbalcarrière bij Post SV Dortmund, maar debuteerde op het hoogste Duitse niveau bij Borussia Mönchengladbach. Inmiddels is Reus een van de sterspelers van Borussia Dortmund en is hij ook een vast gezicht in de selectie van Die Mannschaft. Reus speelt zijn wedstrijden momenteel de blauwe Puma Future 2.1. Netfit voetbalschoenen uit het STUN PACK.  De Duitse sterspeler speelde sinds begin 2014 al de Puma evoSPEED en is vanaf juni 2017 overgestapt naar de Puma ONE voetbalschoenen. Sinds 2018 speelt de middenvelder op de Puma Future voetbalschoenen. Vandaag de dag staat Reus steeds meer bekend als het gezicht van Puma voetbal. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Sergio Agüero (Argentinië en Manchester City) en Antoine Griezmann (Frankrijk en Atletico Madrid). De Puma ONE voetbalschoenen zijn de lichtste voetbalschoenen en gelanceerd om snelle, explosieve spelers controle met de bal te laten behouden tijdens sprints, maar zorgen ook voor een perfecte pasvorm en balgevoel. Check hieronder waar je de Puma voetbalschoenen vanaf nu kan kopen! 

Puma Future 2.1. NETFIT voetbalschoenen

Voetbalschoenen Marco Reus
PUMA Future 18.1 voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All Round spelers
Materiaal Synthetisch/leer
Gewicht 103 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 Sergio Agüero, Suarez, Griezmann

Reus voetbalschoenen kopen

De Puma Future 2.1 NETFIT voetbalschoenen van sterspeler Marco Reus kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de Reus schoenen is € 200,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Puma voetbalschoenen van Reus in deze winkel

of deze SHOP!