Puma ONE voetbalschoenen

Check hier alles over de PUMA ONE voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen waarop spelers als Fabregas, Kun Aguero, Reus en Griezmann vanaf juni 2017 hun wedstrijden spelen voor hun clubs. Wil je deze schoenen direct kopen? Check ze exclusief in  in deze SHOP! 

Kenmerken Puma ONE voetbalschoenen

De PUMA ONE voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor de all-round voetballer. FEEL, FIT, FAST is de slogan van deze voetbalschoenen. Deze schoenen hebben niet alleen de perfecte pasvorm, ze voelen heerlijk aan en je kan ook nog eens hoge snelheden behalen met deze schoenen. Dit zijn daarom de perfecte schoenen voor spelers als Aguero, Reus, Griezmann en Fabregas! Check hieronder de materialen die bij deze schoenen gebruikt worden en check onder andere de voordelen van deze nieuwe silo van het Duitse sportmerk.

  • Het bovendeel van de PUMA ONE voetbalschoenen is gemaakt van een super zacht leer. Dit leer neemt de vorm van de voeten aan, waardoor je een perfecte pasvorm hebt in de schoenen. Dit heeft weer als gevolg dat het balgevoel hierdoor nog beter is en je een nog betere controle hebt over de bal.
  • De unieke fit van deze schoenen wordt ook versterkt door de veters. Deze veters zitten namelijk aan de schoen vast middels speciale STRAPS. Hierdoor heb je een nog betere stabiliteit rondom de middenvoet.
  • Ook bij de hiel heeft PUMA gedacht aan stabiliteit. Het deel rondom de hiel is namelijk gemaakt van een combinatie van mesh en synthetische vezels.
  • Iconisch aan de schoenen is ook de enkelsok van de schoenen. Deze wordt bij PUMA de evoKNIT sok genoemd. Deze sok zorgt ervoor dat de voeten en enkels voelen als een lichaamsdeel en dus als onderdeel van je lichaam. Hierdoor heb je de perfecte pasvorm rondom je enkel, waardoor je je nog bewuster bent van al je bewegingen. Hierdoor is het balgevoel perfect en heb je ook nog eens de perfecte controle over de bal.
  • De zool van de PUMA ONE voetbalschoenen staat in het teken van snelheid. Deze is namelijk super licht. Dat komt niet in de eerste plaats door het materiaal van de zool. Dit is namelijk een speciaal micofiber materiaal.
  • De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn langwerpig, waardoor je hoge snelheden kunt behalen.
  • Bij de schoenen worden ook nog eens twee verschillende binnenzolen geleverd. De ene binnenzool is perfect om hoge snelheden te halen. De andere zool zorgt juist voor comfort.

PUMA ONE voetbalschoenen kopen

De nieuwe PUMA ONE voetbalschoenen kan je in verschillende prijsklassen kopen. De goedkoopste schoen scoor je al vanaf € 50,- en de duurste versie koop je voor € 200,-. Je kan deze schoenen zowel voor kinderen als volwassenen kopen en dit kan in de maten 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen kan je zowel voor kunstgras als voor natuurgras kopen en kan je ook nog laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Koop de PUMA ONE voetbalschoenen in deze SHOP!