PUMA King voetbalschoenen voor kinderen

Koop hier de PUMA King schoenen voor kinderen of in kindermaten. Dit zijn de schoenen die vroeger ook door sterren als Maradona, Pele en Eusebio werden gedragen en is de klassieker onder de voetbalschoenen van PUMA. Uiteraard zijn deze schoenen uit de classic lijn van PUMA geheel zwart met aan de zijkanten witte formstripes. Boven deze strepen staat de naam van de schoenen in het goud. Bovendien worden de schoenen gekenmerkt door de grote flap, waarop het logo van het Duitse sportmerk staat, evenals de naam van de schoenen. De zoolplaat van de Puma King voor kinderen is wit met twaalf zwarte noppen. Daarnaast zijn de kicksen uitgerust met een externe hielkap. Check hieronder alle features van de Puma KINGS:

  • Het bovendeel van de Puma King voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Ook is dit leder zeer dun. Hierdoor komen heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar boven. De schoen vormt zich perfect naar de voet, waardoor controle en comfort ontstaat. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoge bovenlaag duurzaamheid, zodat de schoenen lang mee gaan. 
  • De Puma King schoenen bevatten een externe hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliezen. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen.
  • De klassieke Puma Kings worden gekenmerkt door een grote witte schoenlip. Dit zorgt een groter schietvlak, waardoor de bal nog beter geraakt kan worden.
  • De klassieke versie van de Puma King kent aan de onderzijde ronde noppen. De twaalf kunststof noppen zetten energie rechtstreeks om naar de grasmat. 
  • Deze schoenen bevatten een anatomisch voorgevormde binnenzool, welke niet alleen zorgt voor comfort, maar ook voor demping.  zorgt voor extra comfort en beschikt over goede dempende eigenschappen wat de kans op blessures vermindert.
  • De lichtgewicht TPU geïnjecteerde loopzool biedt de grip die nodig is voor optimale prestaties op het veld. 

Deze Puma King voetbalschoenen voor kinderen kan je kopen in de volgende maten: 33, 34, 34.5, 35, 36, 37, 37.5, 38, 38.5 en 39. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid de schoenen te laten personaliseren.