PUMA King voetbalschoenen met schroefnoppen

Koop hier de zwarte Puma King voetbalschoenen met zes schroefnoppen. Voetbalschoenen met ijzeren noppen zijn de perfecte voetbalschoenen voor drassige en zachte velden. Dit zijn de ideale schoenen wanneer het geregend heeft en de voetbalvelden wat modderig zijn.

De PUMA King schoenen werden in de jaren '70 en '80 gedragen door sterren als Maradona, Eusebio en Pele. Deze schoenen zijn onderdeel van de PUMA Classics collectie. De schoenen zijn gemaakt van een hoogwaardig en slijtvast kangoeroeleer en zijn bijna volledig zwart. DE zijkanten van de schoenen bevatten in het wit de PUMA Formstripes met daarboven in het goud de tekst: ''KING''. Verder bevatten de Puma voetbalschoenen een grote tong in het wit met daarin ook het logo van het Duitse sportmerk en de naam van de schoenen. Het onderstel van de Puma Kings is zwart met zowel witte als gouden accenten. Het onderstel bevat dus zes noppen. Check hieronder nog meer features van deze SG voetbalschoenen van het merk. 

  • Het bovendeel van de Puma King voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Ook is dit leder zeer dun. Hierdoor komen heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar boven. De schoen vormt zich perfect naar de voet, waardoor controle en comfort ontstaat. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoge bovenlaag duurzaamheid, zodat de schoenen lang mee gaan. De schoenen zijn ook uitgerust met een extra laagje, waardoor water buiten de schoenen gehouden wordt. De balcontrole en het gevoel blijft hierdoor perfect, ondanks de omstandigheden. 
  • De Puma King schoenen bevatten een externe hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliezen. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen.
  • De klassieke Puma Kings worden gekenmerkt door een grote witte schoenlip. Dit zorgt een groter schietvlak, waardoor de bal nog beter geraakt kan worden.
  • De schoenen bevatten aan de onderkant zes ijzeren noppen, die eraf geschroefd kunnen worden. Om deze reden zijn het de perfecte schoenen voor drassige en natte voetbalvelden. 
  • Deze schoenen bevatten een anatomisch voorgevormde binnenzool, welke niet alleen zorgt voor comfort, maar ook voor demping.  zorgt voor extra comfort en beschikt over goede dempende eigenschappen wat de kans op blessures vermindert.
  • De lichtgewicht TPU geïnjecteerde loopzool biedt de grip die nodig is voor optimale prestaties op het veld. 

Deze schoenen kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen per direct kopen. Dit kan in de maten 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid de schoenen te laten personaliseren.