Witte PUMA King voetbalschoenen

Merk: Puma
SKU: 103997-02

Koop hier de witte, limited edition PUMA King voetbalschoenen uit de ''Made In Italy'' lijn van het Duitse sportmerk. Deze witte ''Top Stad pack'' voetbalschoenen zijn een heruitgave van de klassieke zwarte voetbalschoenen van het merk en zijn in een limited edition geproduceerd in Italië. Verder hebben de schoenen dezelfde kenmerken als de zwarte Puma King voetbalschoenen.  Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met wat extra features.

De PUMA King schoenen werden in de jaren '70 en '80 gedragen door sterren als Maradona, Eusebio en Pele. De schoenen zijn gemaakt van een hoogwaardig en slijtvast kangoeroeleer en deze limited edition versie is overwegend wit.  DE zijkanten van de schoenen bevatten in het zwart de PUMA Formstripes met daarboven in het zwart de tekst: ''KING''. Verder bevatten de Puma voetbalschoenen een grote tong (fold over tong) in het wit met daarin ook het logo van het Duitse sportmerk en de naam van de schoenen. Hierdoor zijn de veters verborgen. Op de onderzijde van de tong staat ''engineered in Italy.'' Het onderstel van de Puma Kings is wit met twaalf ronde noppen. Wil je nog meer features van de nieuwe PUMA King voetbalschoenen weten? Check het hieronder!

  • Het bovendeel van de Puma King voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Ook is dit leder zeer dun. Hierdoor komen heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar boven. De schoen vormt zich perfect naar de voet, waardoor controle en comfort ontstaat. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoge bovenlaag duurzaamheid, zodat de schoenen lang mee gaan. 
  • De Puma King schoenen bevatten een externe hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliezen. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen.
  • De klassieke Puma Kings worden gekenmerkt door een grote witte schoenlip. Dit zorgt een groter schietvlak, waardoor de bal nog beter geraakt kan worden.
  • De klassieke versie van de Puma King kent aan de onderzijde ronde noppen. De twaalf kunststof noppen zetten energie rechtstreeks om naar de grasmat. 
  • Deze schoenen bevatten een anatomisch voorgevormde binnenzool, welke niet alleen zorgt voor comfort, maar ook voor demping.  zorgt voor extra comfort en beschikt over goede dempende eigenschappen wat de kans op blessures vermindert.
  • De lichtgewicht TPU geïnjecteerde loopzool biedt de grip die nodig is voor optimale prestaties op het veld. 

Deze schoenen kan je alleen voor volwassenen per direct kopen. Dit kan in de maten 37.5, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid de schoenen te laten personaliseren.