Puma King voetbalschoenen

Vind hier alles over de zwarte PUMA King voetbalschoenen zijn een van de klassiekste voetbalschoenen verkrijgbaar op de markt. De voetbalschoenen werden in 1966 al geproduceerd en gedragen door sterspeler Eusebio. Toen zorgde het zachte en soepele leer van de King voetbalschoenen al voor fantastische balcontrole. Later zou ook Pele op de voetbalschoenen schitteren. In 1970 werd hij op de King schoenen speler van het WK. In 1974 werd  Johan Cruyff op de Kings Europees voetballer van het jaar. Ook Maradona werd bekend op de Puma King voetbalschoenen. Een schoen met een rijke historie en geliefd bij vele topvoetballers.

Enthousiast over deze nostalgische voetbalschoenen van PUMA. Scoor ze goedkoop in deze SHOP of deze online winkel!

Puma .king .voetbalschoenen .header (1)

Technische informatie Puma King voetbalschoenen

  • De voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 25,- tot € 150,-. De King voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in zowel de FG (Firm Ground), SG (Soft Ground) en TG (Turf Ground) versie. Dit jaar zijn de Puma King voetbalschoenen ook verkrijgbaar in een vernieuwd jasje en verkrijgbaar in diverse kleuren. Dat neemt niet weg dat ook de klassieke versie nog beschikbaar is. Sterspelers als Yaya Toure, Nemanja Vidic and Dante maken in Europa wekelijk naam op de Puma King voetbalschoenen.
  • Het bovenwerk van de Puma King  voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Ook is dit leder zeer dun. Hierdoor komen heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar boven. De schoen vormt zich perfect naar de voet, waardoor controle en comfort ontstaat. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoge bovenlaag duurzaamheid, zodat de schoenen lang mee gaan. De lederen bovenlaag van de moderne versie van de Puma  King, de Puma King II, is ook voorzien van ComfortLast. Dit geeft de voeten een nog heerlijker gevoel tijdens het dragen van de voetbalschoenen.
  • Zowel de klassieke als de moderne versie van de Puma King zijn voorzien van een hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliezen. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen.
  • De klassieke Puma Kings worden gekenmerkt door een grote witte schoenlip. Dit zorgt een groter schietvlak, waardoor de bal nog beter geraakt kan worden.
  • De klassieke versie van de Puma King kent aan de onderzijde ronde noppen. De twaalf kunststof noppen zetten energie rechtstreeks om naar de grasmat. Hierdoor worden voetballers gegarandeerd van optimale tractie. De gemoderniseerde versie, Puma King II, kent verschillende noppen en een PEBAX buitenzool. De verschillende noppen zorgen bij de moderne versie voor meer flexibiliteit, stabiliteit en zorgen voor een betere versnelling! PEBAX staat bekend om zijn lichtgewicht, waardoor voetballers in combinatie met de samenstelling van de noppen nog sneller op de eerste meters zullen zijn. De Puma Kings zijn lichter dan ooit.

Puma King voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de King voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. 

Check de Puma KING voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze online winkel!

Historie