Puma Future voetbalschoenen

Check hier alles over de PUMA ONE voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen waarop spelers als Fabregas, Kun Aguero, Reus en Griezmann vanaf juni 2017 hun wedstrijden spelen voor hun clubs. Wil je deze schoenen direct kopen? Check ze exclusief in   deze shop!

 

Kenmerken Puma Future voetbalschoenen

De PUMA Future voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor de all-round voetballer. Deze schoenen hebben niet alleen de perfecte pasvorm, ze voelen heerlijk aan en je kan ook nog eens hoge snelheden behalen met deze schoenen. Dit zijn daarom de perfecte schoenen voor spelers als Aguero, Reus, Griezmann en Fabregas! Check hieronder de materialen die bij deze schoenen gebruikt worden en check onder andere de voordelen van deze nieuwe silo van het Duitse sportmerk.

  • De FUTURE 18.1 voetbalschoenen hebben een volledig aanpasbare pasvorm. Dit is mogelijk door de nieuwste NETFIT-technologie van Puma. Deze technologie biedt de drager van de schoenen de mogelijkheid om zijn/haar eigen schoenen te veteren hoe hij/zij zelf wilt. Je kunt door deze technologie namelijk zelf bepalen waar en hoe je de veters in je schoenen stikt. Hierdoor zullen de schoenen altijd perfect zitten hebben, ongeacht de vorm of dikte van je voet. De NETFIT-technologie was eerst alleen ontworpen voor hardloopschoenen van Puma, maar het merk heeft besloten om de technologie naar een hoger niveau te tillen door het aan te brengen op de bovenkant van een voetbalschoen. Dit creëert een agressieve en unieke look en zorgt voor een pasvorm waar de drager van de schoen zich mee kan identificeren. NETFIT is ook bizar opvallend op het veld en zorgt ervoor dat spelers zich echt kunnen onderscheiden met hun unieke veter mogelijkheden.   

  • Om de fitting en het comfort van de schoen nog verder te verbeteren, is de NETFIT upper als 1 geheel gemaakt met de evoKNIT sok. Hierbij is er ook een schietoppervlak gecreëerd die de voet dichter bij de bal brengt dan ooit, voor een perfect balgevoel. De evoKNIT sok is ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort tijdens een wedstrijd.

  • De FUTURE introduceert met deze vernieuwde versie ook de nieuwste zool: de RAPIDAGILITY outsole. Deze zool is gemaakt van super lichtgewicht Pebax en bevat een mix van kegel- en bladvormige vormen die ontworpen zijn om de beste resultaten te brengen in stabiliteit en wendbaarheid. Deze zoolplaat zorgt voor 100% explosiviteit en snelheid en laat jou tegenstander meters achter je! 

PUMA FUTURE voetbalschoenen kopen

De nieuwe PUMA FUTURE voetbalschoenen kan je in verschillende prijsklassen kopen. De goedkoopste schoen scoor je al vanaf € 59,95 en de duurste versie koop je voor € 200,-. Je kan deze schoenen zowel voor kinderen als volwassenen kopen en dit kan in de maten 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen kan je zowel voor kunstgras als voor natuurgras kopen en kan je ook nog laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Koop de PUMA ONE voetbalschoenen in deze shop!

Historie