Puma Evospeed voetbalschoenen

De Puma evoSPEED voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen waar sterren als Marco Reus, Santi Cazorla, Oliver Giroud, Radamel Falcao en Sergio Aguero op spelen. De voetbalschoen van Puma behoort tot een van de lichtste voetbalschoenen en zijn DE voetbalschoenen voor snelle, explosieve voetballers en worden daarom vooral gedragen door aanvallers. De Puma evoSPEED garandeert je tevens gedurende het maken van snelheid optimale balcontrole. Hieronder staan bovendien de andere kenmerken van de Puma evoSPEED voetbalschoenen!

Puma -evospeed -sl -voetbalschoenen -2015

Technische informatie Puma evoSPEED voetbalschoenen

  • De Puma evoSPEED voetbalschoenen zijn de snelste Puma voetbalschoenen op de markt. Deze voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 35,- tot € 250,-. De evoSPEED voetbalschoenen van Puma zijn er enkel in de FG (Firm Ground) versie. Echter zijn de evoSPEED wel beschikbaar in verschillende kleuren, zoals je hieronder kunt zien. Natuurlijk zijn de Puma voetbalschoenen ook verkrijgbaar in zowel kinder- als volwassen maten. Ook  zijn er special editions op de markt gebracht die verwijzen naar topspelers of evenementen. Zo heeft Marco Reus zijn eigen evoSPEED voetbalschoen en is er ook een special edition uitgebracht voor deelnemers aan de Afrika Cup.
  • De Puma evoSPEED  voetbalschoenen worden gekenmerkt door de aanwezigheid van microfiber. Microfiber komt terug op de bovenlaag van de voetbalschoen en is een lichtgewicht en soepel materiaal. Hierdoor staat dit microfiber niet alleen garant voor snelheid. Ook garandeert het microfiber van de Puma evoSPEED voetbalschoenen een ultiem balgevoel. Op de bovenzijde van de voetbalschoenen wordt dit microfiber ondersteunt door een laag, genaamd Puma grip-tex. Grip-tex zorgt ervoor dat het ultieme balgevoel dat ontstaat door de aanwezigheid van microfiber aanwezig blijft gedurende alle weersomstandigheden. Puma grip-tex neemt geen vocht op, waardoor je als voetballer altijd een goede grip zult hebben.
  • De belangrijkste innovatie aan de nieuwste Puma evoSPEED voetbalschoenen is de toevoeging van EVERFIT Cage op het bovenwerk van de voetbalschoenen. De Puma EVERFIT Cage bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibilieit. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet.
  • De high-performance buitenzool is onder andere voorzien van een externe hielkap. De hielkap van de schoen geeft extra stevigheid en ondersteuning, zodat je bij het maken van draaibewegingen geen energie verliest en te maken krijgt met de juiste versnelling. Doordat aan de binnenzijde van de voetbalschoenen van de Puma evoSPEED gebruik is gemaakt van een evoAptoLast voering vormt de hak uitstekend naar de voet. Zo ontstaat een nog betere pasvorm. Ook bij het produceren van de zool is gebruik gemaakt van de lichtste materialen. Zo garandeert niet alleen de bovenkant van de voetbalschoenen snelheid. Doordat de zool de lichtste materialen bezit groeit de schoen uit tot een van de snelste voetbalschoenen op de markt.
  • Om er ook voor te zorgen dat voetballers snel kunnen versnellen op harde ondergronden is bij de zool gebruik gemaakt van perfect gepositioneerde noppen. Zo kunnen voetballers op harde ondergronden na een draaibeweging nog sneller aanzetten zonder de controle te verliezen.

Spelers

Sterspelers die op de nieuwste evoSPEED voetbalschoenen spelen zijn Marco Reus (Duitsland en Borussia Dortmund), Santi Cazorla (Spanje en Arsenal), Oliver Giroud (Frankrijk en Arsenal), Radamel Falcao (Colombia en Chelsea) en Sergio Aguero (Argentinië en Manchester City).

Puma evoSPEED voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de evoSPEED voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste evoSPEED voetbalschoenen! 

Check de online voetbalschoenenshop van Unisportstore!

of de online evoSPEED shop van Puma!

Historie