Puma Evopower voetbalschoenen

De Puma evoPOWER voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen waar sterren als Cesc Fabregas (Spanje en Chelsea), Yaya Toure (Ivoorkust en Manchester City) en Mario Balotelli (Italië en AC Milan) op spelen. De voetbalschoen van Puma  zijn DE voetbalschoenen voor de spelverdeler of dodelijk afmaker en daarom uiterst geschikt voor offensieve middenvelders of goalgetters. De Puma evoPOWER garandeert je precieze passing. Hieronder staan bovendien de andere kenmerken van de Puma evoPOWER voetbalschoenen!

Puma Evo POWER Voetbalschoenen 2015

Technische informatie Puma evoPOWER voetbalschoenen

  • De Puma evoPOWER voetbalschoenen staan bekend om kracht en precisie. Deze voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 50,- tot € 200,-. De evoPOWER voetbalschoenen van Puma zijn er enkel in de FG (Firm Ground) versie. Echter zijn de evoPOWER wel beschikbaar in verschillende kleuren, zoals je hieronder kunt zien. Natuurlijk zijn de Puma voetbalschoenen ook verkrijgbaar in zowel kinder- als volwassen maten. Ook zijn er special editions op de markt gebracht die verwijzen naar topspelers of evenementen. Zo heeft Mario Balotelli zijn eigen evoPOWER voetbalschoen en schittert ook Chelsea sterspeler Fabregas op zijn eigen Puma schoenen.
  • De Puma evoPOWER voetbalschoenen worden gekenmerkt door de aanwezigheid van het innovatieve Japanse AdapLite bovenmateriaal op de voetbalschoenen. Dit Japanse bovenmateriaal is op de nieuwste Puma evoPOWER voetbalschoenen meer geribbeld en stelt de schoenen in combinatie met G.S.F. te buigen bij het schieten. Samen met de toegepaste technologie G.S.F. komen de belangrijkste eigenschappen van de evoPOWER tot uiting. De G.S.F. technologie is toegepast op de slijtzool en werkt als een steunende as. De slijtzool is tevens van lichtgewicht. Deze technologie levert geleidelijke stabiliteit van de hiel naar de voorvoet. In combinatie met het AdapLite bovenmateriaal lijkt het net of je de bal trapt met de blote voet. Zo voelt het net alsof je de bal schiet of past met de blote voet, waardoor veel kracht vrijkomt en heb je tevens een perfect gevoel met de bal. Zo wordt precisie van passen en schieten ook gegarandeerd. De voordelen van de Puma schoenen blijven ook gewaarborgd tijdens diverse weersomstandigheden. Door komt door de toevoeging van de technologie grip-tex. Deze laag neemt geen vocht op en zorgt ervoor dat ook tijdens bijvoorbeeld regen controle met de bal aanwezig blijft.
  • Tevens komt op het bovenmateriaal EVERFIT Cage. Puma EVERFIT Cage biedt de middenvoet meer stabiliteit en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat de schoen nog comfortabeler op de voet zit.
  • De kernkwaliteiten van de voetbalschoenen van Puma worden nog meer benut door het toepassen van AccuFoam. Het Puma AccuFoam vergroot nog meer de accuraatheid tijdens het passen en schieten. Niet voor niets levert sterspeler Fabregas fantastische assists.
  • In de hiel van de voetbalschoenen is zacht inzetstuk geplaatst. Zo wordt de achillespees minder belast.
  • De onderzijde van de Puma voetbalschoenen is voorzien van platte en kegelvormige noppen die perfect zijn gepositioneerd. Zo heb je op harde ondergronden, beter bekend als FG of Firm Ground de beste grip.

Spelers

Sterspelers die op de nieuwste evoPOWER voetbalschoenen spelen zijn Cesc Fabregas (Spanje en Chelsea), Yaya Toure (Ivoorkust en Manchester City) en Mario Balotelli (Italië en AC Milan).

Puma evoPOWER voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de evoPOWER voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste evoPOWER voetbalschoenen! 

Check de online voetbalschoenenshop van Unisportstore!

of de online evoSPEED shop van Puma!

Historie