Voetbalschoenen Paul Pogba

Geen zin om de historie van de voetbalschoenen van Pogba te lezen en wil je deze direct kopen? Scoor ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! Directe levering en beschikbaar vanaf € 99,95

Vanaf januari 2021 speelt Pogba zijn wedstrijden voor Manchester United en Les Bleus op de blauw/zwart/gele adidas Predator Freak voetbalschoenen.

adidas Predator Freak voetbalschoenen

Paul Pogba speelt sinds november 2017 op de nieuwste adidas Predator 18+ voetbalschoenen zijn wedstrijden voor Manchester United en het nationale elftal van Frankrijk, Les Bleus. Voor deze periode droeg de middenvelder van de The Reds de adidas ACE 17+ PureControl voetbalschoenen en daarvoor de Nike Magista Obra. De krachtpatser is dus overgestapt naar de grote concurrent Adidas. Nu moet de Franse speler van Manchester United beslissend zijn op de gruwelijke Predators.  De Predator 18+ voetbalschoenen kennen een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk en PURECUT sok. De nieuwste voetbalschoenen van adidas stellen alles in het werk om spelmakers zoveel mogelijk controle te geven. Het grote voordeel is dat deze voetbalschoenen zich direct vormen naar de voet. De voetbalschoenen, waar ook andere sterren op schitteren, hoeven niet ingelopen te worden. Bekijk ook het laatste nieuws over de adidas Predator lijn of de kicksen van Pogba. Hieronder vind je bovendien meer info over waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen en wat statistieken over de Adidas schoenen. Momenteel speelt Pogba op de nieuwste adidas Predator FREAK+ voetbalschoenen. Check ook het Pogba Manchester United voetbalshirt. 

adidas Predator voetbalschoenen

Voetbalschoenen Paul Pogba
adidas Predator voetbalschoenen 
Merk Adidas 
Perfect voor Spelmakers
Materiaal Primeknit
Gewicht 239 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Özil, Allli, van de Beek

Voetbalschoenen Pogba

De voetbalschoenen van Pogba kan je kopen in de onderstaande shops. De voetbalschoenen van Pogba kan je zowel voor kinderen als voor volwassen bestellen. De prijs van de voetbalschoenen is in de top versie € 280,-, maar goedkopere versies van de nieuwste Predators van Pogba bestel je al vanaf € 70,- voor kinderen en volwassenen. De adidas Predator voetbalschoenen kan je voor KIDS al vanaf maat 28 bestellen tot maat 38 en voor volwassenen zijn deze schoenen beschikbaar vanaf maat 39 tot maat 47. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Directe levering en gratis verzending! Check hieronder het laatste nieuws over de schoenen waar Pogba op speelt of de nieuwste items uit de adidas Predator lijn. 

Koop de nieuwste Paul Pogba schoenen in DEZE UNIEKE SHOP!

 of in deze online STORE