Voetbalschoenen Pirlo

Wil je direct de nieuwste Nike Tiempo Legend V voetbalschoenen van Pirlo voor kinderen of volwassenen kopen? Check ze exclusief in deze online shop vanaf een prijs van € 50,-.Directe levering en gratis verzending! 

Dit zijn de Nike Tiempo Legend voetbalschoenen waarop Pirlo zijn laatste wedstrijden speelde. Dit zijn de Nike Tiempo voetbalschoenen uit de Motion Blur pack. 

Pirlo speelt zijn wedstrijden bij New York City en La Suadra Azzurra op de Nike Tiempo Legend IV voetbalschoenen voetbalschoenen. De Nike Tiempo IV schoenen zijn uitgerust met kangoeroeleer, welke de vorm aanneem van de voeten van de spelers. Andere spelers die op deze legendarische voetbalschoenen spelen zijn Van Der Wiel, Totti, Boateng en Pique. Nike heeft zelfs een speciale Tiempo IV legend schoen gelanceerd als ode aan Pirlo. Deze schoenen staan in het teken van een van de andere passies van Pirlo, het maken van wijn. De schoenen hebben dan ook een bordeaux rode kleur en zijn bovendien uitgerust met gouden sterren, als een verwijzing naar de gewonnen WK's van Italië. Deze schoenen worden geleverd in een houten box, zoals dat ook bij wijn het geval is! Hieronder vind je meer informatie over de kenmerken van de voetbalschoenen van Pirlo, welke perfect zijn wendbare, controlerende en snelle spelers, die zich snel los willen maken van hun tegenstander. Daarnaast geven we hieronder exclusief de informatie waar je de voetbalschoenen van de speler van New York City en Italie kunt kopen! Momenteel speelt Pirlo op de Nike Tiempo voetbalschoenen uit de Motion Blur pack. 

Nike Tiempo Legend voetbalschoenen

Voetbalschoenen Bazoer
Nike Tiempo Legend IV voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Verdedigende spelers
Materiaal Kangoeroeleer
Gewicht 205 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Van der Wiel,

Boateng,

Totti,

Pique

Voetbalschoenen Andrea Pirlo kopen

De voetbalschoenen van Pirlo kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de onderstaande shops. De nieuwste Tiempo Legend IV voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van € 175, maar scoor je in goedkopere versies al vanaf € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Bovendien zijn er speciale zaalvoetbalschoenen gelanceerd. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Pirlo voetbalschoenen in de Tiempo Legend V shop

of deze winkel!