Voetbalschoenen Mesut Özil

Wil je direct de nieuwe adidas Predator 19+ voetbalschoenen van Mesut Özil kopen? Check ze voor kinderen en volwassenen direct in deze winkel of deze SHOPDirecte levering en gratis verzending! Vanaf € 60,-

Dit zijn de adidas Predator voetbalschoenen waarop Mesut Özil momenteel speelt bij Arsenal.

Mesut Özil speelt sinds november 2018 op de fel rode adidas Predator voetbalschoenen uit het Initiator pack zijn wedstrijden voor Arsenal en het Duitse elftal, beter bekend als "Die Mannschaft". Voor deze periode droeg de spelmaker en assistenkoning van "The Gunners" de adidas Ace 15 Primeknit voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen kennen een flitsend design en worden aangevuld met rode en witte details. De adidas Predator voetbalschoenen kennen een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk en een vernieuwde PURECUT sok. De nieuwste voetbalschoenen van adidas stellen alles in het werk om spelmakers zoveel mogelijk controle te geven. Het grote voordeel is dat deze voetbalschoenen zich direct vormen naar de voet. De voetbalschoenen, waar onder andere Özil op schittert hoeven niet ingelopen te worden. Bekijk ook het laatste nieuws over de Adidas Predator lijn of de kicksen van Özil. Hieronder vind je bovendien meer info over waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen en wat statistieken over de Adidas schoenen.

adidas Predator voetbalschoenen

Voetbalschoenen Mesut Özal
adidas Predator voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelmakers
Materiaal Primeknit
Gewicht 228 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Paul Pogba
Ivan Rakitic
Draxler
Alli

Voetbalschoenen Özil kopen

De voetbalschoenen van Özil kan je kopen in de onderstaande shops. De prijs van de adidas Predator voetbalschoenen is ongeveer € 300,-. Directe levering en gratis verzending! Goedkopere versies voor kinderen of volwassenen scoor je al vanaf € 50,-. Check hieronder het laatste nieuws over de schoenen waar Özil op speelt of de nieuwste items uit de adidas Predator lijn. 

Koop de nieuwste Mesut Özil schoenen in de officiële ADIDAS shop!

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL