Nike Premier

  • De Nike Premier voetbalschoenen zijn er voor FG (Firm Ground). De verkoopprijs van de Premier voetbalschoenen ligt op € 110,-.  Een overzicht van de Nike Premier voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De Nike Premier voetbalschoenen zijn gemaakt van soepel kangoeroe- en geitenleder. Dit geitenleer komt terug op de hak van de voetbalschoenen. Zo ontstaat een optimaal comfort en balcontrole, omdat de Premier schoen zich binnen een mum van tijd naar de voet vormt. Hiermee sluit de Nike Premier zich aan bij de Nike Tiempo voetbalschoenen die ook staan voor een uitstekende balcontrole en dus ultieme aanname.
  • De Nike Premier voetbalschoenen hebben een anatomisch design dat perfect naar de voet gaat staan. De Premier schoenen hebben een van Nike’s beste leest. Zo staat de voet dicht bij de grond en heb je eerder controle met de bal. Verder wordt de Premier gekenmerkt door een uiterst flexibele zool, hetgeen leidt tot meer gevoel in de voorvoet. Dit beïnvloedt de afzet positief.  Het noppenblad onder deze flexibele zool kent een klassieke indeling. De noppen verschillen in dikte/diameter van elkaar en dit maakt het mogelijk om met de Nike Premier op verschillende ondergronden te spelen.