Merk: SKU: 860643-010

De Nike Hypervenom Phantom III is een voetbalschoen nog nooit eerder zo perfect gemaakt. Alles wat jij doet als met deze schoen zorgt ervoor dat jij als nummer 1 op de topscorerslijst komt te staan. De Nike Hypervenom Phantom III is de beste creatie gemaakt voor scorende spelers. De schoen wordt niet alleen door Robert Lewandowski gedragen maar ook door superspitsen Jamie Vardy en Gonzalo Higuain. Door de toevoeging van een sok aan de bovenkant van de schoen houdt de Hypervenom nog meer rekening met wat jij doet, namelijk scoren! De andere technologieën zijn:

  • De nieuwste generatie Hypervenom Phantom 3 DF voetbalschoenen bevat een Dynamic Fit collarof een enkelsok. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. Deze enkelsok is nog flexibeler dan zijn voorganger en 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt bovendien voor het eerst schuin af. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de enkel gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! Ook de binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. 
  • De Nike Hypervenom Phantom 3 is er zoals gezegd voor de echte afmakers onder ons. Elke kans moet een goal zijn! Doelpunten scoren moet een gewoonte zijn. Door hier invloed op uit te oefenen heeft Nike dergelijk Poron Foam Pods toegevoegd op het schietoppervlak. Deze 'kussentjes' worden harder zodra een schot gelost wordt. Zo hard dat keepers hier een moeilijk antwoord op hebben! Dergelijke pods bevinden zich ook langs de zijkanten, het gedeelte waar spitsen de bal aannemen. Hier worden deze 'kussentjes' juist zachter, met als bedoelde resultaat een vlekkeloze aanname, waardoor de bal direct goed ligt om op doel te schieten! 
  • Stabiliteit, een perfecte balaanname en dynamiek blijven daarnaast ook een van de uitgangspunten in de nieuwe Hypervenom's. Zo kunnen spelers die op deze schoenen spelen zich direct los maken van hun directe tegenstander. Om dit te bewerkstelligen is de bovenkant van de Hypervenom van een zachter materiaal gemaakt. Hierbij is voor het bekende Flyknit materiaal gekozen. Perfect aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens goed ademt. 
  • Een aanzienlijk deel van het Flyknit bovenwerk van de schoenen is iets holler en flexibeler dan zijn voorganger. Dit zorgt dan ook voor een perfecte eerste balaanname. De pasvorm van de schoenen is daarnaast nog beter dan voorheen. Waar voorgaande edities van de schoenen nog slechts één meter aan Flywire kabels bevatten, zijn dat er bij deze nieuwe editie drie meters. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen. De kabels vormen een kooi en houden de voeten perfect op zijn plek, hebbe ze stabiliteit en verlies je geen bewegingsvrijheid. Direct bij het aantrekken van de schoenen zitten ze als gegoten.
  • Ook zijn de Hypervenom voetbalschoenen van Nike uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). Deze technologie, welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is.
  • De Phantom's kennen een hyperreactieve zoolplaat. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming.
  • Hier komt bij dat de noppen een speciale constructie bevatten. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.