Merk: SKU: 844595-001

Nike Magista Obra II Academy Pack voetbalschoenen. Nike's meest hoogwaardige Dynamic Fit Magista. Unstoppable playmaking. De schoen voor de absolute spelmaker. Iniesta, Vidal, Kevin de Bruyne en Götze. Ben jij die spelverdeler die opzoek is naar de Nike Magista Obra II voetbalschoenen? De Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn de top voetbalschoenen van de Magista lijn van Nike. Je kunt heerlijk los gaan met het versturen van steekpassies. Deze Magista Obra II schoenen van Nike zijn gelanceerd in de Nike Academy Pack en zijn volledig zwart van kleur. Dit is fantastisch nieuws voor zwarte voetbalschoen liefhebbers!

  • Een van de voornaamste kenmerken van deze hoge Nike Magista II is de vernieuwde enkelsok. Deze sok wordt ook wel enkelkraag of Dynamic Fit collar genoemd en valt strak om de enkels. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Het doel hiervan is dat je bewuster bent van je voeten en daardoor meer controle aan de bal hebt, inlcusief een flexibelere beweging. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort, omdat deze volledig is afgesteld op de anatomie van de voet en enkel van een spelverdeler. Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte. Zo zorgt dit voor een perfecte lockdown. Ook nieuw aan de sok is dat het materiaal rondom de botten van de enkels dikker is, zodat deze beter beschermt.
  • Waar voorheen de Magista's op de bovenlaag een honingraat structuur kenden, daar zijn de Magista Obra II voetbalschoenen nu voorzien van een te gekke 'Ball-texture'. Het doel: een nog betere balcontrole en meer precisie in het passen en schieten!
  • De gruwelijke innovatie is een toevoeging aan de Flyknit technologie, ook wel gezien als de veroorzaker van het blote-voetengevoel.
  • Een ander element van de technologie is Flywire. Het Flywire systeem versterkt het te gekke 'Ball-texture' door ervoor te zorgen dat je altijd een aansluitende pasvorm en flexibele ondersteuning hebt. 
  • Daarnaast zijn de Nike Magista voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). ACC zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is.
  • Uiteraard zijn de nieuwste Magista's uitgerust met een externe hielkap, welke zorgt voor de perfecte ondersteuning.
  • De noppen aan de onderkant van deze voetbalschoenen hebben een speciale ronde structuur. De structuur van deze ronde noppen, is zo dat de wendbare spelers en spelmakers snel kunnen kappen, draaien en van richting kunnen veranderen tot wel 360 graden.
  • Ook de zool aan de binnenkant van de Magista voetbalschoenen stimuleert dit effect. Deze zool is namelijk gemaakt van een Pebax ® nylon plaat en biedt ondersteuning waardoor je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen.
  • De lichtgewicht inlegzool spiegelt de vorm van je voet voor comfort en demping met een laag profiel.

Deze volledig zwarte voetbalschoen is een complete schoen voor de spelverdeler die niks aan het toeval overlaat. Klik op de buttons om te bekijken waar je deze vette kicksen kunt scoren!