Nike Mercurial Victory V

Nike -mecurial -victory

  • De Nike Mercurial Victory voetbalschoenen zijn qua prijs het laagst in de Mercurial lijn van Nike. Het prijsniveau van deze voetbalschoenen is tussen de € 55,- en € 75,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar in verschillende versies. Deze voetbalschoenen kunnen namelijk zowel in de FG (Firm Ground) als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie worden gekocht.De Victory voetbalschoenen van Nike hebben hetzelfde design als de Vapor en de Veloce. Deze zijn gemaakt van een soepel en zacht synthetisch leer met een bovenwerk met microtextuur. Het voordeel van dit leer is dat deze zich spiegelen naar de vorm van de voet voor een superieure pasvorm en daardoor meer comfort en een beter balgevoel.De buitenkant van de zool is gemaakt van een innovatief en speciaal TPU materiaal over de gehele lengte.
  • De Victory voetbalschoenen van Nike hebben hetzelfde design als de Vapor en de Veloce. Deze zijn gemaakt van een soepel en zacht synthetisch leer met een bovenwerk met microtextuur. Het voordeel van dit leer is dat deze zich spiegelen naar de vorm van de voet voor een superieure pasvorm en daardoor meer comfort en een beter balgevoel.
  • De buitenkant van de zool is gemaakt van een innovatief en speciaal TPU materiaal over de gehele lengte.
  • De binnenkant van deze voetbalschoenen bevat een voorgevormde inlegzool van rubber voor een comfortabel gevoel en een juiste demping.
  • De volgorde en positionering van de noppen van de Mercurial Victory schoen is speciaal gemaakt om nog beter te reageren op veranderende situaties in het veld en om nog stabieler te zijn. De noppen ter hoogte van de voorvoeten zorgen voor een snellere afzet.