Nike Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen voor kinderen - Lichtblauw

Bestel hier direct de  Nike Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen voor kinderen. Dit zijn de lichtblauwe zaalvoetbalschoenen. Deze schoenen zijn geheel roze/rood en verder uitgerust met blauwe en groene details. Deze zaalvoetbalschoenen kun je in verschillende kinder schoenmaten bestellen. Dit zijn de lage versie van de Nike Mercurial Vapors, dus zonder enkelsok en dit betreft ook nog eens de goedkope versie van de Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen. Deze zaalvoetbalschoen of indoorschoen is geïnspireerd door het design van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. De Nike Mercurial Vapor schoenen zijn de voetbalschoenen die normaliter gedragen worden door spelers als Haaland, Bruno Fernandes, Lacazette, Pépé, Frenkie De Jong, Sané, Vinicius Júnior, Ziyech, Dembélé, Coutinho, Lozano, Dest en nog veel meer spelers. Deze zaalvoetbalschoen kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten voor kinderen: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 en 38.

  • Ontgrendel de blauwdruk voor snelheid met de Nike Jr. Mercurial Vapor 14 Academy. Kleurblokken aan de zijkanten en bij de voorvoet benadrukken belangrijke plekken voor nauwkeurig dribbelen, passen en schieten. Bovendien hebben we in het bovenwerk textuur met grip verwerkt voor volledige controle over het spel.

  • Het voorgevormde, synthetische bovenwerk heeft een patroon met textuur voor betere balcontrole.

  • De rubberen buitenzool is ontwikkeld op basis van analyses van spelersbewegingen en biedt grip in meerdere richtingen.

  • De elastische voering wikkelt zich om je voet en voelt natuurlijk en aansluitend aan.

  • Voor gebruik op straat, in de zaal en op indoor ondergronden

  • Niet-afgevende zool

  • Weergegeven kleur: Chlorine Blue/Marina/Laser Orange

  • Stijl: DJ2861-484

Klik direct op de buttons om deze gave Nike Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen te kopen! In deze shops kun je de nieuwste Nike Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!