Nike Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen - Roze

Bestel hier direct de roze Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen voor volwassenen en kinderen. Dit zijn de lage versie van de Nike Mercurial Vapors, dus zonder enkelsok en dit betreft ook nog eens de goedkope versie van de Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen. Deze zaalvoetbalschoen of indoorschoen is geïnspireerd door het design van de Nike Mercurial Vapor 14 voetbalschoenen. De Nike Mercurial Vapor schoenen zijn de voetbalschoenen die normaliter gedragen worden door spelers als Haaland, Bruno Fernandes, Lacazette, Pépé, Frenkie De Jong, Sané, Vinicius Júnior, Ziyech, Dembélé, Coutinho, Lozano, Dest en nog veel meer spelers.  Deze zaalvoetbalschoen kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten voor volwassenen: 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en de maten 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en 37 voor kinderen Check hieronder nog meer kenmerken van de nieuwste Nike Mercurial zaalvoetbalschoenen. 

Pluspunten Nike Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen

  • Ontgrendel je snelheid in de Nike Mercurial Vapor 14 Pro IC. Het verfijnde design maakt gebruik van zo weinig mogelijk materiaal om je van start tot finish snel te houden.

  • Het minimalistische Flyknit bovenwerk is het eerste in zijn soort en bestaat alleen uit de hoognodige materialen, wat ten goede komt aan het gewicht.

  • De rubberen buitenzool is ontwikkeld op basis van analyses van spelersbewegingen en biedt grip in meerdere richtingen.

  • Voor gebruik op straat, in de zaal en op indoor ondergronden

  • Niet-afgevende zool

  • Weergegeven kleur: Bright Crimson/Indigo Burst/Wit/Metallic Silver

  • Stijl: CV0996-600

Klik direct op de buttons om deze gave lage Nike Mercurial zaalvoetbalschoenen te kopen! In deze shops kun je de nieuwste Nike Mercurial Vapor zaalvoetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!