Goedkope Nike Mercurial Vapor Dream Speed voetbalschoenen - Groen/Geel/Paars

Bestel hier direct de goedkope Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen voor volwassenen. Dit zijn de lage Nike Mercurials, dus zonder enkelsok en dit betreft ook nog eens de goedkope versie van de Mercurial Vapor voetbalschoenen. De Club versie van de Nike Mercurial Vapors bevatten net wat minder geavanceerde technologieën dan de Elite versie. De voetbalschoenen uit het DREAM SPEED pack worden gedragen door Ronaldo en Mbappé. Deze goedkope voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten voor volwassenen: 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47. Daarnaast zijn deze schoenen beschikbaar in de volgende kindermaten: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 en 36. Dit zijn de Vapors voor natuurgras, maar kunnen eventueel ook voor kunstgras gebruikt worden.  De Nike Mercurial Vapor 14 Academy MG voetbalschoen is de belichaming van wat volgens Cristiano Ronaldo zelf zijn grootste kracht is: de kracht van de geest en meditatie. Rustgevende tinten vormen samen met de energieke kleuren een schoen die positiviteit uitstraalt.

  • De groene, paarse en gele tinten zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek waarin deze kleuren werden geassocieerd met kalmte, positiviteit en energie.
  • Een patroon met textuur op het voorgevormde bovenwerk zorgt voor een nauwkeurig balgevoel bij het dribbelen.
  • Hoekige noppen zorgen voor grip vanaf het eerste fluitsignaal tot en met de laatste minuut.
  • Plastic platen met voorgevormde noppen zijn ontwikkeld voor gebruik op stevige ondergronden (FG) met echt gras en kunstgras (AG). Dit is de meest veelzijdige optie voor atleten die steeds wisselen van ondergrond.
  • Voor gebruik op natuurlijke en synthetische ondergronden
  • Weergegeven kleur: Barely Green/Electro Purple/Aurora Green/Volt
  • Stijl: CV0969-375

Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te kopen! In deze shops kun je de nieuwste Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!