Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen

Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen. Nike's meest hoogwaardige low-top Mercurial. Een superieur gevoel. Een geweldige grip. Maak kennis met Vapor XI, een garantie voor onnavolgbare acties langs de zijlijn. Waarom denk je dat sterspelers als Hazard (Chelsea en België), Dani Alves (Barcelona en Brazilië) en Modric (Real Madrid en Kroatië) schitteren op deze voetbalschoenen? Juist! Vanwege de voordelen van een betere balbeheersing en een innovatie grip voor wendbaarheid.

Je koopt Mercurial Vapor XI voetbalschoenen al vanaf € 55,- in de officiële online Nike Store of deze winkel!

De Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen zijn geweldig voor buitenspelers en zijn in techniek nagenoeg gelijk aan de Superfly V. De Mercurial Vapor XI houdt echter rekening met voetballers die geen behoefte hebben aan een Dynamic Fit collar.  Dit haalt het beste in de dragers van deze gruwelijke kicksen naar boven. In het vervolg van deze pagina vind je meer voordelen van deze voetbalschoenen, vind je een overzicht welke spelers er nog meer op deze Nike voetbalschoenen spelen en vind je informatie waar je de schoenen kan kopen. Bovendien check je hier alle blogs over deze voetbalschoenen! Zelfs over de laatste en sale. Kortom, de pagina waar jij moet wezen wanneer jij alles wilt weten over Nike Mercurial Vapor XI!

Techische informatie en materialen Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen

  • De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen zijn goedkoper dan de Superfly V, die eveneens deel uitmaken van Nike Mercurial. Voor ongeveer € 220,- zijn deze pareltjes van jou. Deze schoenen zijn zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie beschikbaar en bovendien in verschillende kleuren. Ook zijn ze zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar. Een overzicht van de Vapor XI voetbalschoenen uit de Mercurial collectie van Nike check je hieronder. De Vapor XI generatie geeft jou nog meer speed en is lichter en sterker dan ooit. Spelers kunnen meer dan ooit hun potentieel gebruiken. Nike vindt snelheid opnieuw uit.
  • De Nike Mercurial Vapor XI voetbalshoenen bevatten geen Dynamic Fit Collar. De Flyknit technologie ontbreekt zo. Het is echter niet zo dat dat het zogenaamd blote voeten gevoel dan ook direct ontbreekt. Het super dunne synthetische leer op de bovenlaag is gemaakt van Tejin microvel en geeft jou dit unieke gevoel. De bovenlaag valt nauw om de voet en voelt als een tweede huid. Ongekend!
  • Hier komt bij dat de geintegreerde tong ook dit microvel bevat. Dit betekent voor jou dat je geen tijd verliest aan het inlopen van de schoenen. Bij het eerste moment dat je de schoenen aantrekt kan je meteen vlammen. Uniek en zeer welkom. De tong zorgt namelijk voor een prima instap en zodra je dit station gepasseerd bent zorgt de tong ook nog eens voor een goed vergrendeld comfort. Dit is voornamelijk reuze handig als je gedurende het maken van snelheid van richting veranderd. Er gaat geen overbodige kracht verloren als jij de koers richting doel anders inzet. 
  • De duidelijk zichtbare ribconstructie en op de bovenlaag aanwezige ACC (All Conditions Control) technologie zorgen voor een perfece grip bij het aannemen van de bal in alle omstandigheden, mede doordat het meer wrijving tussen bal en voet creëert. Zelfs onder hoge snelheden.
  • Het onderstel van de Vapor XI voetbalschoenen volgt duidelijk de anotomie van de voeten. Weg met die platte zoolplaat! Dit leidt tot een gebogen lichte nylon zoolplaat die een chassis van een enkele laag heeft. Het resultaat: een 40% lichter onderstel dat ook nog een sterker is dan zijn Carbon-collega bij Superfly IV. Het in de zoolplaat geintegreerde Split-Toe Systeem verhoogt de flexabiliteit voor een nog betere grip.
  • Wat wil jij nog meer als buitenspeler? Precies. Een schoen die het mogelijk maakt om simpel van richting te veranderen. Hier draagt niet alleen Tejin Microvel op de bovenlaag aan bij. Ook de noppenconfiguratie draagt hier zijn steentje aan bij. Dit komt door hoekige noppen die werken als klauwen. Tevens werken ze perfect bij afremmen. Je kan stoppen en veranderen van richting wanneer jij meer wilt!
  • De wondersloffen wegen slechts 167 gram. Dat is niks. Je begrijpt nu dus wel waarom dit echte speed voetbalschoenen zijn.

Sterspelers Nike Mercurial Vapor XI

Sterren als Hazard, Modric en Dani Alves spelen altijd op de nieuwste Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen!

Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Vapor XI voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen!

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online VAPOR shop van Nike!

Historie