Nike Mercurial Superfly 8 Dream Speed zaalvoetbalschoenen - Groen/Geel/Paars

Bestel hier direct en snel de Nike Mercurial Dream Speed zaalvoetbalschoenen voor volwassenen. Deze zaalvoetbalschoen is geïnspireerd door de voetbalschoenen die Ronaldo, Vinicius JR en Mbappé dragen. Dit betreft de indoor versie van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met sok. Deze zaalvoetbalschoenen met sok kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en ook in de volgende kindermaten: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en 37. De knit constructie en de enkelsok van de Nike SuperflyX 7 zaalvoetbalschoen omsluiten je voet voor een nauwsluitende pasvorm al vanaf de eerste keer dat je de schoen aantrekt. De rubberen buitenzool zorgt voor responsiviteit en grip op indoor ondergronden en op straat.  De Nike Jr. Mercurial Dream Speed Superfly 8 Academy zaalvoetbalschoen is de belichaming van wat volgens Cristiano Ronaldo zelf zijn grootste kracht is: de kracht van de geest en meditatie. Rustgevende, groene tinten werken vormen samen met de energieke kleuren paars en geel een schoen die positiviteit uitstraalt.

  • De groene, paarse en gele tinten zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek waarin deze kleuren werden geassocieerd met kalmte, positiviteit en energie.
  • Een patroon met textuur op het voorgevormde bovenwerk zorgt voor een nauwkeurig balgevoel bij het dribbelen.
  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zacht elastisch materiaal voor een stevig gevoel.
  • Rubberen buitenzool is ontworpen voor grip in meerdere richtingen tijdens wedstrijden op een klein veld.
  • Voor gebruik op straat, in de zaal en op indoor ondergronden
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Barely Green/Electro Purple/Aurora Green/Volt
  • Stijl: DN3773-375

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 8 zaalvoetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave zaalvoetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!