Nike Mercurial Superfly zaalvoetbalschoenen - Lichtblauw

Bestel hier direct en snel de Nike Mercurial Superfly zaalvoetbalschoenen uit het Blueprint pack voor volwassenen en kinderen. Dit betreft de indoor versie van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met sok. Deze zaalvoetbalschoenen met sok kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en ook in de volgende kindermaten: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en 37. De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Ronaldo, Mbappé, Sancho, Rashford, Lukaku, Aubaemyang, Mahrez, Calhanoglu en nog meer sterspelers. De knit constructie en de enkelsok van de Nike Superfly  zaalvoetbalschoen omsluiten je voet voor een nauwsluitende pasvorm al vanaf de eerste keer dat je de schoen aantrekt. De rubberen buitenzool zorgt voor responsiviteit en grip op indoor ondergronden en op straat.

Pluspunten

  • De Nike Mercurial Superfly 8 Academy IC is gemaakt voor snelheid met speciale grip voor in de zaal en op straat. Textuur met grip op de bovenkant zorgt voor nauwkeurige balcontrole. Een elastische kraag zorgt voor een naadloze pasvorm die met je meebeweegt.

  • Een patroon met textuur op het voorgevormde bovenwerk zorgt voor betere balcontrole wanneer je snel dribbelt.

  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zacht elastisch materiaal voor een stevig gevoel.Rubberen buitenzool zorgt voor grip in meerdere richtingen tijdens wedstrijdjes op een klein veld.

  • Voor gebruik op straat, in de zaal en op indoor ondergronden

  • Inlegzool met demping

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 8 zaalvoetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave zaalvoetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!