Nike Mercurial Superfly 7 zaalvoetbalschoenen - Grijs/Roze

Bestel hier direct en snel de Nike Mercurial Superfly zaalvoetbalschoenen. voor volwassenen. Dit betreft de indoor versie van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met sok. Deze zaalvoetbalschoenen met sok kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en ook in de volgende kindermaten: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 en 37. De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Ronaldo, Mbappé, Neres, Coman en nog meer sterspelers.  De knit constructie en de enkelsok van de Nike SuperflyX 7 zaalvoetbalschoen omsluiten je voet voor een nauwsluitende pasvorm al vanaf de eerste keer dat je de schoen aantrekt. De rubberen buitenzool zorgt voor responsiviteit en grip op indoor ondergronden en op straat.

Pluspunten

  • Het zachte bovenwerk van de Nike Mercurial Superfly 7 Academy IC zaalvoetbalschoenen omsluit je voet als een tweede huid. De rubberen buitenzool zorgt voor grip in de zaal en op straat.
  • Een comfortabele voering en Dynamic Fit kraag (enkelsok) zorgen voor een aansluitende pasvorm die je voet omsluit.
  • Het zachte synthetische materiaal heeft van hak tot neus textuur zodat je ook op hoge snelheid creatief met de bal kunt omgaan.
  • De rubberen buitenzool is ontwikkeld op basis van Nike Sport Research Lab-analyses van spelersbewegingen en is zo ontworpen dat hij grip in meerdere richtingen geeft op straat, op het veld en op indoor ondergronden.
  • Middenzool van foam over 3/4 van de lengte en lichte inlegzool voor demping
  • Voor grip op straat, op het veld en op indoor ondergronden
  • Weergegeven kleur: Metallic Bomber Grey/Particle Grey/Laser Crimson/Zwart
  • Stijl: AT7975-906

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 7 zaalvoetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave zaalvoetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!