Goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met sok voor kinderen

Bestel hier direct en snel de goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor kinderen. Deze schoen kun je in verschillende maten voor KIDS bestellen. Dit is de goedkope versie van de Nike Mercurial Superfly schoenen. Dit is namelijk de Club versie. Qua looks heeft deze dezelfde kenmerken als de Elite versie, maar deze schoen bevat minder technologieën. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 32,33, 34, 35, 36, 37 en 38. De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Ronaldo, Mbappé, Neres, Coman en nog meer sterspelers. Deze schoenen kunnen zowel op natuurgras als op kunstgras gedragen worden. De Nike Mercurial Superfly 7 Academy voetbalschoen geeft je een combinatie van uitzonderlijk balgevoel en explosieve snelheid op velden met echt gras en met kunstgras. Het duurzame design past als een tweede huid en heeft een structuur voor goede balbeheersing.

Kenmerken van deze voetbalschoenen

  • De Nike Jr. Mercurial Superfly 7 Club MG omsluit je voet voor gestroomlijnde snelheid. De zool voor meerdere ondergronden biedt grip op gras en kunstgras.

  • Zacht synthetisch materiaal en een Dynamic Fit kraag omsluiten je voet voor een aansluitende pasvorm op het voetbalveld.

  • Een microstructuur van hak tot teen geeft je het gevoel dat je nodig hebt voor creativiteit bij hoge snelheden.

  • De zool voor meerdere ondergronden biedt grip op gras en kunstgras.

  • Inlegzool voor demping en een licht gevoel

  • De zool heeft bij de teen meer overlap, wat zorgt voor duurzaamheid

  • Voor gebruik op kort gras of synthetische ondergronden

  • Weergegeven kleur: Metallic Bomber Grey/Particle Grey/Laser Crimson/Zwart
  • Stijl: AT8120-906

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 7 voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!