Nike Mercurial Superfly 7 Elite voetbalschoenen - Grijs/Roze

Bestel hier direct en snel de nieuwste, grijs/roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor volwassenen. Deze voetbalschoenen zijn dit jaar geheel grijs/roze en worden gekenmerkt door de print van elf postcodes van legendarische football grounds. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47. De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Ronaldo, Mbappé, Sancho, Rashford, Vidal, Aubameyang, Mahrez, Origi, Babel, Lisandro Martinez en nog meer sterspelers. De nieuwste Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoen heeft een design wat alle wensen van spelers te boven gaat. Het ontwerp en de brute kracht die de schoen uitstraalt is speciaal gemaakt voor spelers die razendsnel hun tegenstanders weten te passeren, wendbaar en explosief op de eerste meters zijn en met vuur durven te spelen. 

Lees snel wat deze technieken inhouden.

  • De Nike Mercurial Superfly 7 Elite FG schoen bouwt voort op de 360-graden Flyknit innovaties van de 6 en voegt een Nike Aerotrak zone toe aan de voorvoet met een iets stijver onderstel voor grip.
  • De Flyknit constructie van 360 graden omsluit je voet als een tweede huid. Nieuw, zeer solide garen en een voering van één stuk zorgen voor een strakke, aansluitende pasvorm op het veld.
  • Een nieuwe ultradunne NIKESKIN overlay zorgt dat de bal dichter bij je voeten ligt voor snelle manoeuvres. De ACC afwerking (All Conditions Control) zorgt voor een betrouwbaar balgevoel in zowel natte als droge omstandigheden.
  • De lichte voetplaat heeft een Nike Aerotrak gedeelte met microgroeven. De combinatie van hoekige noppen en een nieuw, stijver onderstel zorgt voor explosieve acceleratie bij iedere stap.
  • Dynamic Fit kraag
  • Inlegzool met NikeGrip technologie
  • Beste voor gebruik op enigszins natte velden met kort gras
  • Weergegeven kleur: Metallic Bomber Grey/Particle Grey/Laser Crimson/Zwart
  • Stijl: AQ4174-906

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 7 voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!