Nike Mercurial Superfly 7 Elite voetbalschoenen - kinderen

Bestel hier direct en snel de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor kinderen. Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38 en 39 voor kinderen. De nieuwste Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoen heeft een design wat alle wensen van spelers te boven gaat. Het ontwerp en de brute kracht die de schoen uitstraalt is speciaal gemaakt voor spelers die razendsnel hun tegenstanders weten te passeren, wendbaar en explosief op de eerste meters zijn en altijd koel blijven. De Nike Mercurial Superfly Elite FG voetbalschoen heeft een bovenwerk van Flyknit dat je voet omsluit voor een aansluitende pasvorm al vanaf de eerste keer dat je de schoen aantrekt. Een tweedelig zoolsysteem met pods zorgt voor responsiviteit en grip bij iedere stap.

Lees snel wat deze technieken inhouden.

  • De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoen uit het DREAM SPEED PACK heeft een enkelsok. De Dynamic Fit sok past perfect om je enkel voor een heerlijke pasvorm.  Dit uiteinde van de voetbalschoen zorgt ervoor dat de Mercurial Superfly 7 als een tweede huid aanvoelt wat een extreem comfortabel gevoelt geeft. Hierdoor hou je meer controle over de bal. Ook zorgt deze enkelsok voor minder irritatie aan de voet waardoor je je meer kan focussen op het spel.
  • De Flyknit constructie van 360 graden omsluit je voet als een tweede huid. De schoen is gemaakt met een pasvorm voor kids voor de flexibiliteit die groeiende voeten nodig hebben
  • De lichte zoolplaat in de voorvoet heeft een Nike Aerotrak zone met hoekige noppen voor grip, zodat je explosief kunt versnellen bij iedere stap.
  • Een ultradunne NIKESKIN overlay biedt beter contact met de bal voor meer nauwkeurigheid bij hoge snelheden. De ACC technologie (All Conditions Control) zorgt voor een betrouwbaar balgevoel in zowel natte als droge omstandigheden.
  • Het  ACC (All Conditions Control) technologie is ook in deze schoen toegepast. De ACC technologie zorgt ervoor dat in welke omstandigheden dan ook, regen of geen regen, jij de beste controle houdt over de bal.
  • De zoolplaat van de schoen heeft nauwkeurig geplaatste noppen. Deze noppen zijn zo geplaatst zodat jij met een explosieve startsnelheid sneller bent dan je tegenstander. Maar de noppen zijn ook zo geplaatst dat je snel weet af te remmen. Niks staat je nog in de weg om uit te blinken op het veld!
  • De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly 7 bevat een superlicht, geperforeerde 3D-inlegzool. Deze zool vormt perfect naar de vorm van de voet en zorgt voor een betere stabiliteit en fit met de schoen.
  • Weergegeven kleur: Metallic Bomber Grey/Particle Grey/Laser Crimson/Zwart
  • Stijl: AT8034-906

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 7 voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Wil je net als sterren als Ronaldo, Mbappé, Neres en andere sterspelers op deze schoenen schitteren? Klik direct op de buttons om deze voetbalschoenen te bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie.