Nike Mercurial Superfly Dream Speed voetbalschoenen - Wit/Oranje/Geel

Bestel hier direct en snel de nieuwste Nike Mercurial Superfly Dream Speed voetbalschoenen voor volwassenen en kinderen.  Dit betreffen de voetbalschoenen uit het DREAM SPEED 004 pack, welke exclusief door Cristiano Ronaldo en Mbappé gedragen worden. Deze schoenen worden ook door Bruno Fernandes, Haaland, Vinicius Junior en Ansu Fati gedragen. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en de maten 32, 33, 34, 35, 36 en 37 voor kinderen. De nieuwste Nike Mercurial Superfly Dream Speed 004 voetbalschoen heeft een design wat alle wensen van spelers te boven gaat. Het ontwerp en de brute kracht die de schoen uitstraalt is speciaal gemaakt voor spelers die razendsnel hun tegenstanders weten te passeren, wendbaar en explosief op de eerste meters zijn en met vuur durven te spelen.  Deze voetbalschoen heeft een nieuwe look die is geïnspireerd door Cristiano Ronaldo en heeft speciale onderdelen zodat je van start tot finish op je snelst kunt spelen.

  • Recept voor snelheid: In het unieke design zorgen alle essentiële snelheidselementen samen voor een optimaal balgevoel en grip.
  • Zet je schrap en ga ervoor: De plaat bij de voorvoet heeft een Nike Aerotrak gedeelte met groeven voor explosieve versnelling. Chevronvormige noppen zorgen voor grip in verschillende richtingen bij iedere stap.
  • Grip en gaan: NikeGrip technologie op de binnenzool voorkomt dat je voet wegglijdt in de schoen.
  • Naadloze ondersteuning: De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zacht elastisch materiaal voor een stevig gevoel.
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Wit/Pure Platinum/Bright Mango/Metallic Silver
  • Stijl: CV0959-108

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 8 voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!