Nike Mercurial Superfly Dream Speed voetbalschoenen - Licht groen/paars/Geel

Bestel hier direct en snel de nieuwste Nike Mercurial Superfly Dream Speed voetbalschoenen voor volwassenen en kinderen.  Dit betreffen de voetbalschoenen uit het DREAM SPEED 005 pack, welke exclusief door Cristiano Ronaldo, Vinicius Junior en Mbappé gedragen worden. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en de maten 32, 33, 34, 35, 36 en 37 voor kinderen. De nieuwste Nike Mercurial Superfly Dream Speed 005 voetbalschoen heeft een design wat alle wensen van spelers te boven gaat. Het ontwerp en de brute kracht die de schoen uitstraalt is speciaal gemaakt voor spelers die razendsnel hun tegenstanders weten te passeren, wendbaar en explosief op de eerste meters zijn en met vuur durven te spelen.  https://www.voetbal-schoenen.eu/blog/nike-mercurial-dream-speed-005-voetbalschoenen.  De Nike Mercurial Dream Speed Superfly 8 Elite is de belichaming van wat volgens Cristiano Ronaldo zelf zijn grootste kracht is: de kracht van de geest en meditatie. Rustgevende, groene tinten vormen samen met de energieke kleuren paars en geel een schoen die positiviteit uitstraalt.

  • De groene, paarse en gele tinten zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek waarin deze kleuren werden geassocieerd met kalmte, positiviteit en energie.
  • De ACC afwerking (All Conditions Control) zorgt voor een betrouwbaar balgevoel bij nat en droog weer.
  • De Flyknit constructie omsluit je enkel met ventilerend, elastisch garen voor een nauwsluitende pasvorm.
  • Geschikt voor enigszins natte velden met kort gras
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Barely Green/Electro Purple/Aurora Green/Volt
  • Stijl: DN3779-375
  • Grip en gaan: NikeGrip technologie op de binnenzool voorkomt dat je voet wegglijdt in de schoen. 

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 8 voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!