Nike Mercurial Superfly 8 Dream Speed voetbalschoenen - kinderen

Bestel hier direct en snel de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor kinderen. De voetbalschoenen uit het Dream Speed 005 pack zijn de schoenen die exclusief door Cristiano Ronaldo, Mbappé en Vinicius JR gedragen worden. Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38 e 39 voor kinderen. De nieuwste Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoen heeft een design wat alle wensen van spelers te boven gaat. Het ontwerp en de brute kracht die de schoen uitstraalt is speciaal gemaakt voor spelers die razendsnel hun tegenstanders weten te passeren, wendbaar en explosief op de eerste meters zijn en altijd koel blijven. De Nike Mercurial Superfly Elite FG voetbalschoen heeft een bovenwerk van Flyknit dat je voet omsluit voor een aansluitende pasvorm al vanaf de eerste keer dat je de schoen aantrekt. Een tweedelig zoolsysteem met pods zorgt voor responsiviteit en grip bij iedere stap.  De Nike Jr. Mercurial Superfly 8 Academy MG voetbalschoen is de belichaming van wat volgens Cristiano Ronaldo zelf zijn grootste kracht is: de kracht van de geest en meditatie. Rustgevende, groene tinten werken vormen samen met de energieke kleuren paars en geel een schoen die positiviteit uitstraalt.

 

  • De groene, paarse en gele tinten zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek waarin deze kleuren werden geassocieerd met kalmte, positiviteit en energie.
  • Een patroon met textuur op het voorgevormde bovenwerk zorgt voor een nauwkeurig balgevoel bij het dribbelen.
  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zacht elastisch materiaal voor een stevig gevoel.
  • Hoekige noppen zorgen voor non-stopgrip vanaf het eerste fluitsignaal tot de laatste minuut.
  • Voor gebruik op natuurlijke en synthetische ondergronden
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Barely Green/Electro Purple/Aurora Green/Volt
  • Stijl: DN3771-375

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 8 voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Wil je net als sterren als Ronaldo en andere sterspelers op deze schoenen schitteren? Klik direct op de buttons om deze voetbalschoenen te bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie.