Goedkope Nike Mercurial Superfly DREAM Speed voetbalschoenen

Bestel hier direct en snel de goedkope Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen voor volwassenen. Dit is de goedkope versie van de Nike Mercurial Superfly schoenen. Dit betreffen de schoenen uit het DREAM Speed pack. Dit zijn de schoenen die exclusief gedragen worden door Cristiano Ronaldo, Vinicius Junior en Mbappé. Dit is namelijk de Academy versie. Qua looks heeft deze dezelfde kenmerken als de Elite versie, maar deze schoen bevat minder technologieën. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47. Deze schoenen kunnen zowel op natuurgras als op kunstgras gedragen worden. De Nike Mercurial Superfly Academy voetbalschoen geeft je een combinatie van uitzonderlijk balgevoel en explosieve snelheid op velden met echt gras en met kunstgras. Het duurzame design past als een tweede huid en heeft een structuur voor goede balbeheersing.  De Nike Mercurial Dream Speed Superfly 8 Academy voetbalschoen is de belichaming van wat volgens Cristiano Ronaldo zelf zijn grootste kracht is: de kracht van de geest en meditatie. Rustgevende, groene tinten werken vormen samen met de energieke kleuren paars en geel een schoen die positiviteit uitstraalt.

  • De groene, paarse en gele tinten zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek waarin deze kleuren werden geassocieerd met kalmte, positiviteit en energie.
  • Een patroon met textuur op het voorgevormde bovenwerk zorgt voor een nauwkeurig balgevoel bij het dribbelen op hoge snelheid.
  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zacht elastisch materiaal voor een stevig gevoel.
  • Hoekige noppen zorgen voor non-stopgrip vanaf het eerste fluitsignaal tot de laatste minuut.
  • Voor gebruik op natuurlijke en synthetische ondergronden
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Barely Green/Electro Purple/Aurora Green/Volt
  • Stijl: DN3782-375

 

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 8 voetbalschoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!