Merk: SKU: DN3789-375

Bestel hier direct en snel de kunstgras versie van de Nike Mercurial DreamSpeed 005 voetbalschoenen voor volwassenen en kinderen. Dit betreft de kunstgras versie van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met sok. Deze kunstgras voetbalschoenen met sok kun je vanaf nu bestellen in de maten 32, 33, 34, 35, 36, 37 en 38 voor kinderen en de maten 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor kinderen. De Nike Mercurial Superfly Dream Speed 005 voetbalschoenen zijn de schoenen die gedragen worden door spelers als Ronaldo, Vinicius Junior en Mbappé. De Nike Mercurial Dream Speed Superfly 8 kunstgras voetbalschoen heeft een nieuwe look die is geïnspireerd op objecten die de atmosfeer van de aarde binnenkomen met hypersonische snelheden. In het unieke design zorgen alle essentiële onderdelen samen voor een optimaal balgevoel en grip.  De Nike Mercurial Dream Speed Superfly 8 Academy is de belichaming van wat volgens Cristiano Ronaldo zelf zijn grootste kracht is: de kracht van de geest en meditatie. Rustgevende, groene tinten werken vormen samen met de energieke kleuren paars en geel een schoen die positiviteit uitstraalt.

  • De groene, paarse en gele tinten zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek waarin deze kleuren werden geassocieerd met kalmte, positiviteit en energie.
  • Een patroon met textuur op het voorgevormde bovenwerk zorgt voor een nauwkeurig balgevoel bij het dribbelen op hoge snelheid.
  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zacht elastisch materiaal voor een stevig gevoel.
  • De rubberen buitenzool is ontworpen voor grip in meerdere richtingen op turf.
  • Voor gebruik op korte synthetische ondergronden
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Barely Green/Electro Purple/Aurora Green/Volt
  • Stijl: DN3789-375

Brute acties, flitsende passeerbewegingen en een ongelofelijk explosieve startsnelheid. Deze dingen kun je als speler niet zomaar uitvoeren. Daarom heeft Nike deze verschillende technieken bedacht en toegepast op deze Mercurial Superfly 8 Dream Speed kunstgras schoen waardoor jij met vuur in je ogen kunt spelen! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je in alle shops laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!