Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen zijn de meest hoogwaardige Nike Dynamic Fit Mercurial voetbalschoenen. Een garantie voor explosieve snelheid en een superieure pasvorm. Welkom tot een van de meest gedragen voetbalschoenen wereldwijd. Voetbalschoenen die gedragen worden door sterspelers als Ronaldo, Gnabry, Sancho, Neres, Mbappé en vele andere sterren. 

Je koopt Mercurial Superfly voetbalschoenen al vanaf € 55,- in deze SHOP of deze online Store.

De Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoenen zijn er voor wendbare, creatieve en snelle spelers die gek zijn van een enkelsok, bij Nike bekend als een Dynamic Fit Collar. Om die reden zijn de Nike Mercurial Superfly 7 ingericht met specifieke technieken en materialen om het hoogste in deze topspelers naar boven te halen. Check alle informatie over deze schoenen hieronder. Bovendien vind je hier informatie waar je de nieuwste Superfly 7 voetbalschoenen kan kopen, welke spelers er op spelen en vind je het nieuws en updates over de laatste Nike Mercurial Superfly schoenen! Ben jij toch die speler die het liever doet zonder enkelsok? Geen probleem. Ontdek dan eens Nike's hoogwaardigste low-top Mercurial, bekend als de Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen.

Technische informatie Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen

  • De Nike Mercurial Superfly 7 voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Zo kan je op elk veld uit de voeten. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in volwassen maten als in kindermaten kopen. De verkoopprijs van de Mercurial Superfly V voetbalschoenen start vanaf € 290,-. Een overzicht van de verschillende Nike Superfly voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bevatten een enkelsok. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm.  Hierdoor bevatten de Nike Superfly schoenen geen tong. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één voelen, waardoor je het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt en de balbehandeling altijd perfect is. De enkelsok is korter dan voorheen. Hierdoor hebben de schoenen een nog betere en strakkere fit. Ook is de voorkant van de enkelsok uitgerust met een extra lipje. Hierdoor kan je de schoenen nog beter aan doen. Daarnaast zorgt de dynamic fit collar voor de perfecte ondersteuning rondom je enkels, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid.
  • De upper van deze oranje/witte Mercurial schoenen is gemaakt van een Flyknit constructie. Deze constructie bestaat uit één onderdeel. Het voordeel van deze constructie is dat deze naadloos om de voet sluit. Het bovenwerk past zich perfect aan naar de vorm van de voet, waardoor het eerste balcontact direct perfect is en je het gevoel hebt dat je slechts een sok aanhebt. Het Flyknit materiaal plakt als het ware aan de voet, waardoor er geen openingen meer zijn tussen de voet en de zoolplaat. Het volgt de natuurlijke bewegingen van de voet! 
  • De swoosh van Nike op de neus van de schoenen heeft een nog flitsender design gekregen. Ook hier is bij de designers en productontwikkelaars van Nike goed over nagedacht. De reliëflaag over de swoosh is perfect voor controle tijdens het sprinten met de bal! 
  • Naast de belangrijke en gruwelijke Flyknit technologie is de Nike Mercurial Superfly V ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie. De ACC technologie zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Regen of geen regen. Jij deelt de lakens uit langs de zijlijn en zet verdedigers op het verkeerde been.
  • De onderkant van de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bestaat niet meer uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Hierdoor zijn de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht. Door het afscheid nemen van de carbon zoolplaat kent de voet een nog betere pasvorm in de schoenen. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Dankzij het remsysteem van de Mercurial Superfly 7 moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, hetgeen zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. 
  • De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Acceleratie is de key bij deze noppen. 
  • De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly bevat een lichtgewicht, geperforeerde 3D-inlegzool. Deze is verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Sterspelers Nike Mercurial Superfly V 

Sterspelers die op de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen spelen zijn Ronaldo, Mbappé, Coman, Neres en veel meer verschillende sterspelers. 

Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Superfly 7 voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Mercurial voetbalschoenen!

Bestel de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen met enkelsok direct in

deze SHOP 

of deze online Store

Historie