Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen zijn de meest hoogwaardige Nike Dynamic Fit Mercurial voetbalschoenen. Een garantie voor explosieve snelheid en een superieure pasvorm. Welkom tot een van de meest gedragen voetbalschoenen wereldwijd. Voetbalschoenen die gedragen worden door sterspelers als Ronaldo (Real Madrid en Portugal), Vidal (Bayern München en Chili), Alexis (Arsenal en Chili), de Bruyne (Manchester City en België), Rojo (Manchester United en Argentinië) en Jorgensen (Feyenoord en Denemarken).

Je koopt Mercurial Superfly voetbalschoenen al vanaf € 55,- in deze SHOP of de officiële online Nike Store.

 

De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen zijn er voor wendbare, creatieve en snelle spelers die gek zijn van een enkelsok, bij Nike bekend als een Dynamic Fit Collar. Om die reden zijn de Nike Mercurial Superfly V ingericht met specifieke technieken en materialen om het hoogste in deze topspelers naar boven te halen. Check alle informatie over deze schoenen hieronder. Bovendien vind je hier informatie waar je de nieuwste Superfly V voetbalschoenen kan kopen, welke spelers er op spelen en vind je het nieuws en updates over de laatste Nike Mercurial Superfly schoenen! Ben jij toch die speler die het liever doet zonder enkelsok? Geen probleem. Ontdek dan eens Nike's hoogwaardigste low-top Mercurial, bekend als de Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen.

Technische informatie Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen

  • De Nike Superfly V voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Zo kan je op elk veld uit de voeten. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in volwassen maten als in kindermaten kopen. De verkoopprijs van de Mercurial Superfly V voetbalschoenen start vanaf € 290,-. Een overzicht van de verschillende Nike Superfly voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bevatten een enkelsok. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm.  Hierdoor bevatten de Nike Superfly schoenen geen tong. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat je voet en je enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Hierdoor ben jij je als voetballer van je voeten en heb je meer controle aan de bal hebt, inlclusief een flexibelere beweging. Bovendien zorgt deze enkelsok voor minder irritatie
  • Het bovendeel van Superfly is volledig uitgerust met een 3D FlyKnit materiaal. Hardlopers hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van dit materiaal. 4-jarig onderzoek heeft geleidt tot een special gebreid bovenwerk met statische eigenschappen voor extra structuur en duurzaamheid. De essentiële eigenschappen van ondersteuning, flexibiliteit en ventilerend vermogen komen zo tot uiting. De schoenen zitten zo na het aantrekken al als gegoten en strak om de voeten, waardoor het zogenaamde blote voeten gevoel ontstaat. Je voet is nog nooit zo dicht bij de bal geweest. Een superieure pasvorm die zorgt voor een betere balcontrole!
  • Een duidelijk zichtbare ribconstructie horizontaal over de schoenen draagt nog meer bij aan deze balcontrole. Het is alsof de bal aan je voeten plakt, zelfs als jij met een flink aantal kilometers per uur langs je directe tegenstander versnelt!
  • Het FlyKnit bovenwerk kent verder ook zogenaamde Flywire of brio kabels, welke ervoor zorgen dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten. De kabels zijn verbonden met de veters en zo bevinden de voeten zich in een dergelijke kooi en verlies je geen onnodige energie. Die energie kan je extra steken in je sprint!
  • Naast de belangrijke en gruwelijke Flyknit technologie is de Nike Mercurial Superfly V ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie. De ACC technologie zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Regen of geen regen. Jij deelt de lakens uit langs de zijlijn en zet verdedigers op het verkeerde been.
  • De onderkant van de Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen bestaat niet meer uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Hierdoor zijn de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht. Door het afscheid nemen van de carbon zoolplaat kent de voet een nog betere pasvorm in de schoenen. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Dankzij het remsysteem van de Mercurial Superfly V moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, hetgeen zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. 
  • De zoolplaat kent tevens een geheel vernieuwde positionering van de noppen in verschillende richtingen. De noppen onder de hiel staan recht gepositioneerd om goed tot stilstand te komen. De noppen onder de voorvoet staan echter schuin gepositioneerd om zo goed weg te komen van de tegenstander. Afremmen en aanzetten levert jou geen problemen meer op; integendeel!
  • De binnenkant van de Nike Mercurial Superfly bevat een lichtgewicht, geperforeerde 3D-inlegzool, welke vormen naar de vorm van de voet en zorgen voor comfort en demping met een laag profiel. Dit is speciaal ontwikkeld voor explosieve snelheid.

Sterspelers Nike Mercurial Superfly V 

Sterspelers die op de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen spelen zijn Ronaldo, Vidal, Alexis, De Bruyne en Rojo.

Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Superfly V voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Mercurial voetbalschoenen!

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online Superfly shop van Nike!